Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk'un önceliği belli oldu!

ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk'un önceliği belli oldu!

15.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Deneyimli teknik adam sözleşme ve yıllık ücret konularını herhangi bir şekilde gündeme getirmiyor.

ÖZEL | Galatasarayda Okan Burukun önceliği belli oldu

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un tek derdi şampiyonluk. İlk senesinde rekorlar kırarak şampiyonluk yaşayan ve bu sezon da son 9 haftaya girilirken sarı-kırmızılı takımı zirvede tutan Buruk ne sözleşmeyi düşünüyor ne de alacağı ücreti.

Haberin Devamı

Ligde 10 haftalık galibiyet serisi yakalayan ve en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde bulunan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk 24. şampiyonluğa motive olmuş durumda. Galatasaray’ın başında yakaladığı başarılara rağmen herhangi bir şekilde sözleşme konusunu gündeme getirmeyen Okan Buruk’un yönetimin seçim nedeniyle bekleyişe geçmesine de saygı duyduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın konuyla ilgili yakın çevresine, “Şu an kontrat düşünecek durumda değilim. Galatasaray bizim önceliğimiz. 24. şampiyonluk kulübümüz için çok önemli ve bundan başla bir önceliğimiz olamaz” dediği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin de Okan Buruk’un tavrından memnuniyet duydukları ifade edildi.

Haberin Devamı

ZIYECH'E NET UYARI

Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı’na davet edildi. Afrika Kupası’ndan sakat dönen deneyimli oyuncunun iyileştikten sonra milli takıma çağrılması teknik heyeti endileşendirdi. Ziyech’in teknik heyet tarafından, “Ligde çok kritik bir döneme girdik ve sana da ihtiyacımız olacak” denilerek uyarıldığı öğrenildi.

Yazarlar