Galatasaray ÖZEL - Galatasaray'dan Jason Denayer hamlesi! Teklif yapıldı

ÖZEL - Galatasaray'dan Jason Denayer hamlesi! Teklif yapıldı

18.06.2022 - 23:52 | Son Güncellenme:

Olimpik Lyon'dan ayrılan Jason Denayer, İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcu ile Galatasaray kurmayları arasındaki ilk görüşme gerçekleşti. İşte detaylar...

ÖZEL - Galatasaraydan Jason Denayer hamlesi Teklif yapıldı

Teknik direktörlük görevi konusunda Okan Buruk'la anlaşma sağlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız verdi. Olimpik Lyon'la sözleşmesi sona eren ve bonservisini elinde bulunduran Jason Denayer, sarı-kırmızılı takımın gündemine geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da kurmaylar, Belçikalı savunmacıyla ilk temasa geçti. Bonservisini elinde bulundurması sebebiyle Jason Denayer'in yıllık ücret talebinin yüksek olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların transfer için sunduğu şartların kabul edilmesi halinde Jason Denayer'le sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımda Jason Denayer'in transfer edilmesinin Marcao ya da Nelsson'un satılması gibi bir durumdan kaynaklanmadığı, geniş bir kadro oluşturmak istenmesi nedeniyle gündeme alındığı kaydedildi.

Jason Denayer geçtiğimiz sezon Olimpik Lyon formasını 21 müsabakada terletti. 26 yaşındaki savunmacı bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Belçikalı oyuncu takım arkadaşlarına 1 asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Belçika Milli Takımı'na 35 kez davet edilen Jason Denayer, JMG Lier altyapısında yetişti. Manchester City'de oynadığı dönemde Celtic, Galatsaray ve Sunderland'e kiralanan 26 yaşındaki oyuncu, 2018-2019 sezonu başında Olimpik Lyon'a transfer oldu.