Galatasaray ÖZEL | Hakim Ziyech'in sağlık raporu belli oldu! Detaylar ortaya çıktı

ÖZEL | Hakim Ziyech'in sağlık raporu belli oldu! Detaylar ortaya çıktı

17.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Chelsea ile 2 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen yollarını ayırmaya hazırlanan Hakim Ziyech ile prensip anlaşmasına vardı. Faslı oyuncu, İngiltere’de bulunan Dr. Yener İnce tarafından kontrolden geçirildi ve sağlık raporu belli oldu.

ÖZEL | Hakim Ziyechin sağlık raporu belli oldu Detaylar ortaya çıktı

Galatasaray transferde yeni bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Chelsea’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile anlaştı. Zaniolo’nun ayrılığı sonrası transfer için düğmeye basan sarı-kırmızılar, Chelsea ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan Faslı futbolcu ile anlaşma sağladı. Ancak Galatasaray açısından en önemli kriter, sağlık... Ziyech, transfer sürecini tamamlamak ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere Suudi Arabistan’a kadar gitmişti. Al Nassr, dizindeki sakatlığı öne sürerek bu futbolcunun transferinden vazgeçmişti. Galatasaray bu nedenle bu transfer için çok titiz hareket etti. Kulüp doktoru Yener İnce, futbolcuyu sağlık kontrollerinden geçirmek için dün sabah Londra’ya gitti. Yıldız futbolcunun sağlık raporu ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

YUSUF DEMİR İLE YOLLAR AYRILDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Demir'e veda edildi. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı, sezon sonuna kadar İsviçre ekibi Basel'e kiralandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Yusuf Demir'in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda FC Basel 1893 AG ile anlaşmaya varılmıştır."

ÖZEL | Hakim Ziyechin sağlık raporu belli oldu Detaylar ortaya çıktı

CİM-BOM’DAN REKOR

Galatasaray, parçalı profesyonel formanın, tarihteki en büyük satış rakamına ulaştığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 4 Haziran 2023 tarihindeki lansmandan bugüne kadar yapılan satışlarda forma kalmadığı, ikinci sevkiyatın ise aralık 2023 itibarıyla satışa sunulacağı ifade edildi. GS Store’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Galatasaray taraftarına yoğun ilgisinden dolayı teşekkür edildi.

Haberin Devamı

LINNES: SUNİ ÇİM AVANTAJ OLABİLİR

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Molde’ye turu getiren golü atan Martin Linnes kahraman ilan edildi. Norveç basınındaki haberlerde, futbolcunun eski Galatasaraylı olduğuna vurgu yapıldı, “Linnes, Molde’yi cennete gönderdi”, ‘Martin Linnes, dramatik maçın ardından kahraman oldu”, “Martin Linnes, Klaksvik’e karşı, Molde’yi kurtardı”, “Linnes, Molde’yi play-off’lara gönderdi” ifadeleri kullanıldı. Cim-Bom hakkında konuşan Linnes de, “Galatasaray’ın her maçını hâlâ televizyondan izliyorum, kulüple hala kontağım var. İstanbul’da, buradaki birçok insanın daha önce hiç tanık olmadığı bir atmosferde maça çıkacağız. Galatasaray’da yapay çimde Östersund’a karşı oynamış, zorlanmıştık. Şimdi suni çim bizim avantajımız olabilir” dedi.

SENELİK 4.5 MİLYON EURO

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Ziyech ile yapılan görüşmelerin detaylarına ulaştı. Buna göre; Galatasaray Chelsea’ye bonservis ödemeyecek. 3 senelik anlaşmanın altın imza atacak Faslı yıldız her sezon için 4.5 milyon euro kazanacak.

SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE

Hakim Ziyech transferinde Aslan'ın sağlık kontrolleri devam ediyor. Sözleşmeye koyulan özel maddeye göre; Sağlık riski görülürse sözleşme askıya alınacak.

Haberin Devamı

SAĞLIK RAPORU BELLİ OLDU

Kulüp doktoru Yener İnce, Hakim Ziyech'in sağlık kontrollerinden geçirmek için dün sabah Londra’ya gitti. Yener İnce’nin yaptığı kontroller olumlu sonuç verdi. Sarı-kırmızılılar, Faslı oyuncuyu özel uçakla İstanbul’a getirecek. Ziyech, İstanbul’da da temiz raporu alırsa sarı-kırmızılılar ile sözleşme imzalayacak.

Bonservis bedeli ödenmeyecek olan futbolcunun 3 senelik anlaşma yapacağı ve yıllık 4.5 milyon euro alacağı ifade edildi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz mart ayında Hakim Ziyech’le ilgilendiklerini itiraf etmiş, “Transferin son günlerinde oyuncunun veya kulübün son anda vazgeçtiği oyuncu bakıyorduk. Öyle durumlarda travmatik bir şey oluyor. Oyuncu kulübe küsüyor, kulüp oyuncuya... İki oyuncu bulduk. Biri Hakim Ziyech’ti. PSG’ye gidiyordu ve sadece 3 dakika farkla kulübü yetiştiremedi. Chelsea’de kaldı. Diğeri de Zaniolo’ydu” ifadelerini kullanmıştı.

Hakim Ziyech, kariyeri boyunca 10 numara bölgesinde 223 maç, sağ kanat bölgesinde 110 maç oynadı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Hakim Ziyechin sağlık raporu belli oldu Detaylar ortaya çıktı