Fransa Ligue 1 Paris Saint-Germain, Kim Min Jae transferinden vazgeçti! İşte nedeni

Paris Saint-Germain, Kim Min Jae transferinden vazgeçti! İşte nedeni

01.06.2023 - 19:20 | Son Güncellenme:

Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG, gelecek sezon için kadrosunda düşündüğü Napoli'nin stoperi Kim Min Jae'den vazgeçti. Fransız temsilcisinin bu transferden neden vazgeçtiği dikkat çekti.

Paris Saint-Germain, Kim Min Jae transferinden vazgeçti İşte nedeni

Fransa Lig 1'de şampiyon olan Paris Saint-Germain, bu başarıyı sürdürmek için gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Napoli'nin Güney Koreli stoperi Kim Min Jae'yi kadrosuna katmak için uğraş veren PSG'nin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

PSG TAKİBE ALDI

Kim Min Jae, başarılı performansına İtalya'da da devam etti ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine taktı. İtalyan basını Manchester City ve Manchester United'ın Güney Koreli yıldızı yakından takip ettiğini ve oyuncuyu gözlemlemek adına scout ekiplerini görevlendirdiğini iddia etmişti. Bu transfer yarışına PSG'ninde girdiği öğrenilmişti. Fransız temsilcisi tecrübeli savunmayı listesine eklediği kayda geçmişti.

Paris Saint-Germain, Kim Min Jae transferinden vazgeçti İşte nedeni

2 GOL VE 2 ASİST YAPTI

Napoli'nin savunma oyuncusu Kim Min Jae, bu sezon mavi-beyazlı forma ile toplam 45 resmi maça çıktı. Güney Koreli futbolcu söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına da 2 kez gol pası verdi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 50 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

TRANSFERDEN VAZGEÇİLDİ

RMC Sport'ta yer alan habere göre; Paris Saint-Germain, Napoli'nın yıldız savunma oyuncusu Kim Min Jae'nin transferi için hamle yapmamaya karar verdi.

Fransız temsilcisi, oyuncunun yüksek bonservisi nedeniyle bu transferden vazgeçtiği belirtildi.

Paris Saint-Germain, Kim Min Jae transferinden vazgeçti İşte nedeni

LUCAS HERNANDEZ İÇİN DEVREDE

PSG'nin sol bek transferi için de Bayern Münih ile sözleşme yenilemeyi reddeden Fransız sol bek Lucas Hernandez'i kadrosuna katmayı amaçladığı ifade edildi.

2024 yılında sözleşmesi bitecek tecrübeli sol bekin takımdan ayrılmak istediği belirtildi.