Fransa Ligue 1 Paris Saint-Germain'de Lionel Messi endişesi! Geleceği için karar verecek

Paris Saint-Germain'de Lionel Messi endişesi! Geleceği için karar verecek

25.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi'nin geleceği henüz netlik kazanmadı. Fransa temsilcisi ile sezon sonu sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız için yeni bir iddia geldi.

Paris Saint-Germainde Lionel Messi endişesi Geleceği için karar verecek

Paris Saint-Germain, Lionel Messi ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamadı. Fransa devi ile sözleşmesi sezon sonunda biten ve adı Barcelona ile anılan Messi için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM KARARI

2026'da Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek Dünya Kupası'nda yer alıp almayacağıyla ilgili soruya ise Messi, "Bilmiyorum, yaşımdan dolayı 2026 Dünya Kupası'nın benim için zor olacağını söyledim. Futbol oynamayı seviyorum. Yaptığım işi seviyorum ve iyi olduğum, formda hissettiğim ve bundan zevk almaya devam ettiğim sürece oynamaya devam edeceğim. Ama bir sonraki Dünya Kupası'nda ne olacak bilmiyorum. 2026'ya kadar çok uzun bir zaman var ve benim için zor olabilir. Kariyerimin nasıl gideceğine bağlı. Yaşımdan dolayı kolay olmayacak." yanıtını verdi.

Paris Saint-Germainde Lionel Messi endişesi Geleceği için karar verecek

REKORLARI ALT ÜST ETTİ

Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de takımını sırtlayan Messi, birçok rekora ve ilke imza attı. İşte Messi'nin kırdığı rekorlardan bazıları;

Haberin Devamı

En çok maç oynayan oyuncu, Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen 3 futbolcu, En çok süre alan, En çok gole etki eden oyuncu, Arjantin'in en golcüsü.

XAVI'DEN MESSI AÇIKLAMASI

Basın toplantısında konuşan Xavi eski takım arkadaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Messi'nin Barcelona'ya dönmesini memnuniyetle karşılayacağını söyleyen Xavi'nin tam açıklamaları;

Burası onun evi ve Barça'nın kapıları ona her zaman açık. Lionel Messi bunu biliyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Gelecekte ne yapacağı tamamen ona bağlı. Burası onun evi ve bunda şüphe yok. Tarihin en iyi futbolcusuna burada her zaman yer var."

Paris Saint-Germainde Lionel Messi endişesi Geleceği için karar verecek

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Barcelona'nın efsane oyuncu Lionel Messi, geçen sezon aldığı karar ile Paris Saint-Germain'e imza attı. Şu ana kadar gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken süperstar, PSG forması ile bu sezon 27 müsabakaya çıktı. Yıldız isim söz konusu maçlarda 16 kez gol atarken 14 kez de asist yaptı.

Paris Saint-Germainde Lionel Messi endişesi Geleceği için karar verecek

KARARINI DEVLER LİGİ BERLİRLEYECEK

Le Parisien'in haberine göre, PSG ile Messi, yeni sözleşme konusunda şu ana kadar anlaşma sağlayamadı. Messi'nin, Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Bayern Münih karşılaşmasına kadar geleceği için nihai bir karar almayacağı belirtildi. İlk maçı 1-0 kaybeden PSG'nin Devler Ligi'nde elenmesi halinde, bu durumun Messi'nin vereceği kararda etkili olabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Öte yandan Messi'nin, Paris Saint-Germain'den vergiler hariç senelik 38 milyon euro kazandığı aktarıldı. Arjantinli yıldızın, yeni sözleşmede de bu rakamdan az bir ücrete imza atmak istemediği kaydedildi.

Paris Saint-Germainde Lionel Messi endişesi Geleceği için karar verecek