Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain'de Lionel Messi ilk kez konuştu! 'Kulübün kararını bekliyorum'

Paris Saint Germain'de Lionel Messi ilk kez konuştu! 'Kulübün kararını bekliyorum'

05.05.2023 - 19:13 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'de yaşanan kaos ortamı sonrası Lionel Messi ilk kez konuştu. Arjantinli futbolcu açıklamalarıyla ses getirdi.

Paris Saint Germainde Lionel Messi ilk kez konuştu Kulübün kararını bekliyorum

Paris Saint Germain'de kadro dışı bırakılan ve taraftarların tepkisini çeken Lionel Messi suskunluğunu bozdu. Arjantinli futbolcu sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Lionel Messi, Suudi Arabistan gezisine dair önemli bir mesaj verdi.

Haberin Devamı

Christophe Galtier'in kadro dışı bırakıldığını açıkladığı Lionel Messi'nin bu paylaşımın ardından verilecek karar merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

SUUDİ ARABİSTAN'A GİTTİ

Paris Saint Germain'in Lorient'e 3-1 mağlup olduğu maçtan sonra Lionel Messi, kimseye haber vermeden Suudi Arabistan'a gitti. Arjantinli futbolcunun kulüpten izinsiz Suudi Arabistan'a gitmesi taraftarı çıldırttı.

Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli oyuncunun Suudi Arabistan ziyaretinin ardından takımdan ayrılacağı iddiaları güçlendi. Suudi Arabistan'ın önemli kulüplerinden Al Hilal'in Lionel Messi'ye yıllık 400 milyon euroluk bir transfer teklifi sunduğu öne sürüldü.

Paris Saint Germainde Lionel Messi ilk kez konuştu Kulübün kararını bekliyorum

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Haberin Devamı

Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'a izinsiz gitmesinin ardından flaş bir karara imza atıldı. Fransa Ligue 1 ekibinde teknik direktör Christophe Galtier, Lionel Messi'nin kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Christophe Galtier açıklamasında, "Hafta başında Lionel Messi’ye verilen ceza hakkında yönetim tarafından bilgilendirildim. Açıkcası ben bu kulübün maaşlı bir çalışanıyım, bir karar alınmış, yorumlamam" ifadelerini kullandı.

Lionel Messi'nin geleceği hakkında da konuşan Christophe Galtier, "Leo döndüğünde kulüp ve oyuncu tarafı görüşecek. Sonuç olarak ne olacağını o zaman göreceğiz" dedi.

Paris Saint Germainde Lionel Messi ilk kez konuştu Kulübün kararını bekliyorum

MESSI AÇIKLAMA YAPTI

Suudi Arabistan ziyareti sonrası oluşan kaos ortamının ardından Lionel Messi suskunluğunu bozdu. Paris Saint Germain'de kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman olduğu gibi, maçtan sonra izin olacağını düşünmüştüm. Suudi Arabistan gezisini organize etmiştim, zaten daha önce iptal ettiğim için iptal edemezdim. Takım arkadaşlarımdan özür diliyorum ve kulübün benimle ilgili kararını bekliyorum."

Paris Saint Germainde Lionel Messi ilk kez konuştu Kulübün kararını bekliyorum

39 GOLE KATKI SAĞLADI

Dünya Kupası'nda Arjantin'i şampiyonluğa taşıyan Lionel Messi, Paris Saint Germain'de bu sezon 37 müsabakada forma şansı buldu. 35 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Lionel Messi bu maçlarda takım arkadaşlarına da 19 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lioenl Messi'nin güncel piyasa değeri 45 milyon euro. Barcelona, Al Hilal ve Inter Miami'nin transfer listesindeki Arjantinli futbolcu geleceği için henüz karar vermedi.

Yazarlar