Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain'den Harry Kane bombası! Galatasaray'a transfer müjdesi

Paris Saint Germain'den Harry Kane bombası! Galatasaray'a transfer müjdesi

20.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'in Tottenham forması giyen Harry Kane'i transfer etmek istediği öne sürüldü. Fransız basınının bu haberi; Mauro Icardi'nin gelecek sezon Paris Saint Germain'de forma giymeme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde yorumlandı.

Paris Saint Germainden Harry Kane bombası Galatasaraya transfer müjdesi

Paris Saint Germain'le ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fransız basını, Fransa Ligue 1 devinin Harry Kane ile ilgilendiğini duyurdu. Forvet hattına mutlaka bir takviye yapmak isteyen Paris Saint Germain'in ilk hedefinin İngiliz yıldız olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain'in Harry Kane'i transfer etmek istemesi, sarı-kırmızılılar adına da müjdeli bir haber haline geldi. Ligue 1 devinin forvet takviyesi yapması halinde Mauro Icardi'nin gelecek sezon Paris Saint Germain'de olmayacağı halinde yorumlar yapıldı.

Paris Saint Germainden Harry Kane bombası Galatasaraya transfer müjdesi

İLK HEDEF KANE

Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre; Paris Saint Germain kurmayları gelecek sezon bir forvet takviyesi yapmak için harekete geçti. Ligue 1 devinin bu doğrultuda ilk hedefinin Harry Kane olduğu vurgulandı.

Harry Kane'i transfer etmek isteyen bir diğer takımın Manchester United olduğu aktarıldı. İngiliz santrforun, sezon sonunda Tottenham'dan ayrılmaya sıcak bakabileceği belirtildi. Harry Kane'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği ancak Tottenham'ın henüz Devler Ligi vizesi alamadığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Paris Saint Germainden Harry Kane bombası Galatasaraya transfer müjdesi

Tottenham'ın Harry Kane için 150 milyon euro civarında bir bonservis bedeli belirlediği vurgulandı. Bu bonservis bedelini karşılayabilecek sayılı takımlar arasında Paris Saint Germain'in de yer aldığı kaydedildi.

29 GOLE KATKI SAĞLADI

Harry Kane bu sezon Tottenham'da 42 resmi maçta forma şansı buldu. 29 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda rakip fileleri 25 kez havalandırdı. Harry Kane aynı zamanda takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Paris Saint Germainden Harry Kane bombası Galatasaraya transfer müjdesi

İngiliz forvetin Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Harry Kane'in güncel piyasa değeri 90 milyon euro. Tottenham altyapısında yetişen Harry Kane; Leyton Orient, Millwall, Norwich City ve Leicester City'de kiralık olarak forma giydi. İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı Harry Kane, 82 maçta 55 gol attı.