İngiltere Premier Lig Pep Guardiola'nın yeni hedefi belli oldu! Rekor transfer bedeli

Pep Guardiola'nın yeni hedefi belli oldu! Rekor transfer bedeli

14.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi Manchester City'nin 15 yaşındaki genç futbolcuyu renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiği öne sürüldü. Ada ekibinin bu transfer için ödeyeceği bedel dudak uçuklattı.

Pep Guardiolanın yeni hedefi belli oldu Rekor transfer bedeli

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'den inanılmaz bir transfer hamlesi geldi. Ada basını, Manchester City'nin 15 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiğini yazdı.

Haberin Devamı

The Athletic'in haberine göre; Leeds United forması giyen Finley Gorman'a Manchester City talip oldu. Manchester City'nin Finley Gorman'ı kadrosuna katmak üzere olduğu aktarıldı.

Manchester City'nin bu transfer için Leeds United'a ödeyeceği bonservis bedelinin yedi haneli olduğu vurgulandı. Transferin yedi haneli bir bedelle gerçekleşmesi durumunda, 15 yaşındaki bir futbolcu için ödenecek en yüksek bonservis bedeli olacağı aktarıldı.

Pep Guardiolanın yeni hedefi belli oldu Rekor transfer bedeli

Manchester City ile Leeds United arasındaki anlaşmanın henüz netlik kazanmadığı vurgulandı. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi.

Finley Gorman, Leeds United'ın U18 takımında 5 maça çıktı. 15 yaşındaki on numara bu süreçte 2 gol ile 1 asist üretti. Finley Gorman, İngiltere U16 Milli Takımı'ndan da davet aldı.

Haberin Devamı

Yazarlar