Fenerbahçe Rade Krunic: Sabırsızlıkla bu anı bekledim!

Rade Krunic: Sabırsızlıkla bu anı bekledim!

16.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Rade Krunic, FB TV’ye yaptığı açıklamada, “Nasıl ki onlar benim buraya gelmemi çok istediler. Ben de aynı şekilde Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim” diye konuştu.

Rade Krunic: Sabırsızlıkla bu anı bekledim

Fenerbahçe’nin ara transferde Leonardo Bonucci’nin ardından Serie A ekibi Milan’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rade Krunic, takımla çıktığı ilk antrenman öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sabırsızlıkla bu anı beklediğini belirten tecrübeli oyuncu, “Burada olduğum için gerçekten kendimi mutlu hissediyorum. Her şey yolunda” dedi.

Transferi öncesinde sarı-lacivertli takımın kaptanı Edin Dzeko ile çok kez konuştuklarını vurgulayan Krunic, “Özellikle bu ay Fenerbahçe’ye bir an evvel gelmek istedim. O da aynı şekilde benim burada olmamı istedi. Onunla yapmış olduğumuz konuşmalarda genelde bana Fenerbahçe ile alakalı çok güzel şeyler söyledi” ifadelerini kullandı.

Taraftara da ayrı bir parantez açan yeni transfer konuşmasını şöyle noktaladı:

“Taraftarlara minnettarım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Nasıl ki onlar benim buraya gelmemi çok fazla istediler. Ben de aynı şekilde Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim. Zaten Edin Dzeko ve Miha Zajc ile de konuşmuştuk. Buradaki atmosferden ve taraftarlardan onlar da bahsettiler. Fenerbahçe’ye katılabilmek adına sabırsızlıkla bu anı bekledim.”

Haberin Devamı

UMUT NAYİR, PENDİKSPOR'A KİRALANDI

Fenerbahçe, Umut Nayir’i sezon sonuna kadar Süper Lig ekiplerinden Pendikspor’a kiraladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Ara transfer döneminde yapılandırması sürdürülen Profesyonel Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Umut Nayir’in kiralık transferi konusunda Pendikspor ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Futbolcumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Sarı-lacivertli ekibe sezon başında transfer edilen 30 yaşındaki futbolcu, tüm kulvarlarda 13 maça çıkarken toplam 165 dakika süre aldı.

Yazarlar