Fransa Ligue 1 Rafael Nadal'dan Mbappe için Real Madrid itirafı! "İmkanım olsa getiririm"

Rafael Nadal'dan Mbappe için Real Madrid itirafı! "İmkanım olsa getiririm"

24.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tenis camiasının önemli isimlerinden Rafael Nadal, PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe'nin Real Madrid transferi hakkında dikkat çekici kelimeler kullandı.

Rafael Nadaldan Mbappe için Real Madrid itirafı İmkanım olsa getiririm

Dünyaca ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe'nin Real Madrid için transfer iddialarına cevap verdi. 22 kez Grand Slam şampiyonu olan Nadal, bunun yanında Mbappe için dikkat çekici sözler kullandı. 

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI'NDA COŞTU 

Dünya Kupası'nın favorilerinden Fransa, finalde Arjantin'e kaybetti. Fransa'da yıldızlaşan isim ise Kylian Mbappe oldu. Turnuva boyunca Fransa Milli Takımı'nı sırtlayan 24 yaşındaki yıldız 7 maçta 8 gol atıp 2 de asist yaptı. 

Arjantin ile oynanan final maçında hat-trick yaparak yıldızlaşan Mbappe, altın ayakkabı ödülünün de sahibi olmuştu.  

Rafael Nadaldan Mbappe için Real Madrid itirafı İmkanım olsa getiririm

İTALYA'DAN BOMBA İDDİA: REAL MADRID, MBAPPE'Yİ TRANSFER EDİYOR 

PSG'de yıllardır gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken ve Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nı finale taşıyan Kylian Mbappe için La Gazzetta dello Sport'tan flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Kylian Mbappe, PSG'den ayrılmak istiyor ve bu fırsatı kullanmak isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Mbappe için maliyet araştırmasına başladığı ifade edildi.  

Haberin Devamı

MESSI VE NEYMAR'I GERİDE BIRAKMIŞTI 

2017'de Lionel Messi Barcelona ile sözleşmesini yenilemiş ve sezon başına 138 milyon Dolar almıştı. Katalan kulübü Arjantinli yıldıza 550 milyon Dolar'dan fazla ödeme yapmak için benzer maddeleri kullandı. Böylece Mbappe'nin anlaşması Messi'nin sözleşmesini 100 milyon Dolar'dan fazla geride bıraktı. 

2017 yazında PSG, Barcelona'dan Neymar'ı 222 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Neymar, PSG'den yıllık 41 milyon Euro kazanıyor. PSG'nin Neymar transferi 5 yıl boyunca başkent ekibine 427 milyon Euro'ya mal oldu. 

Rafael Nadaldan Mbappe için Real Madrid itirafı İmkanım olsa getiririm

 

İşte tecrübeli tenisçinin Rafael Nadal'ın sözleri... 

Yıldız oyuncunun baskı altında kaldığını ve PSG'den gelen teklifi kabul ettiği söyleyen Nadal, "Sporda bunlar olur. Real Madrid'e gelmek istiyordu ama çok fazla baskı altındaydı ve onun için her şey karmaşıktı" dedi. 

"REAL MADRID'DE GÖRMEYİ UMUYORUM"

 

Kylian Mbappe'yi İspanya devi Real Madrid'de görmek isteyen tecrübeli tenisçi, "Gelecekte onu Real Madrid'de görmeyi umuyorum. Bir Real Madrid taraftarı olarak eğer bunu yapabilme şansım ve imkanım olsaydı Mbappe ile hemen yarın sözleşme imzalardım" ifadelerini kullandı. 

PSG ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Real Madrid ile anlaşamaya vardığı öne sürülen ancak astronomik bir maaş karşılığında PSG'de kalan Mbappe, son Dünya Kupası'nda ülkesi Fransa'nın en önemli kozu olmuştu. Arjantin ile oynanan final karşılaşmasında hat-trick yapan yıldız oyuncu, buna rağmen kupa sevinci yaşayamamıştı. 

Haberin Devamı

Yazarlar