İngiltere Premier Lig Rasmus Hojlund, Manchester United'a transfer sürecini anlattı!

Rasmus Hojlund, Manchester United'a transfer sürecini anlattı!

13.10.2023 - 19:22 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın genç yıldızı Rasmus Hojlund, Danimarka'da açıklamalarda bulundu. 20 yaşındaki santrfor, Premier Lig devine transfer sürecini anlattı.

Rasmus Hojlund, Manchester Uniteda transfer sürecini anlattı

Danimarka Milli Takımı'nın genç yıldızları arasında yer alan Rasmus Hojlund, suskunluğunu bozdu. Danimarka Milli Takımı'nın kampında konuşan genç oyuncu, "Milli takımın bir parçası olduğum için hâlâ inanılmaz mutluyum. Bu bir ayrıcalık olmaya devam ediyor ve bundan her gün keyif alıyorum. Manchester'da üzerimdeki baskıya dair çok fazla konuşma var ama ben sadece yaptığım işe odaklanıyorum. Sahada, amaç gol atmak" dedi.

Haberin Devamı

Manchester United'a transfer sürecini anlatan Danimarkalı forvet, "ransfere kadar hocayla konuştum. Benim için futbol oynamak önemliydi ve eğer bana hayatımın geri kalanında yedek olarak Manchester United'a gitmem gerektiği söylenseydi oraya asla gitmezdim" dedi.

Rasmus Hojlund son olarak, "Bazen kendimi formaya bakarken ve 'vay be' diye düşünürken buluyorum. Formayı sırtımda taşımaktan her zaman gurur duyacağımı düşünüyorum ve sahada da bunu göstermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Bröndby altyapısında yetişen Rasmus Hojlund daha sonra Holbaek, Kopenhag, Sturm Graz ve Atalanta formaları giydi. Manchester United'ın 75 milyon euro ödeyerek renklerine bağladığı Danimarkalı yıldızın sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.

Haberin Devamı

20 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 65 milyon euro. Manchester United'da 8 maça çıkan Rasmus Hojlund, 3 gol sevinci yaşadı. Danimarka Milli Takımı'nda 8 müsabakada oynayan genç oyuncu, 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar