İspanya La Liga Real Madrid, Haaland transferi için geri sayımda! Fesih maddesi devreye girecek

Real Madrid, Haaland transferi için geri sayımda! Fesih maddesi devreye girecek

10.11.2023 - 11:28 | Son Güncellenme:

Real Madrid, Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland'ın transferi için yaz aylarında çılgın bir teklifte bulunacak. Haaland'ın fesih maddesi 2024 yazında devreye girecek.

Real Madrid, Haaland transferi için geri sayımda Fesih maddesi devreye girecek

Real Madrid'den Erling Haaland bombası! Eflatun-beyazlılar, Manchester City'nin Norveçli süperstrarı Erling Haaland'ı 2024 yazında transfer etmek için girişimlere başlayacak.

Haberin Devamı

AS'ta yer alan habere göre Real Madrid, Borussia Dortmund forması giydiği dönemde de Erling Haaland'ı transfer etmek istemiş fakat Karim Benzema'nın olağanüstü formu sebebiyle Haaland'ın Manchester City'ye transferinde sessiz kalmıştı. Kylian Mbappe transferinin son anda iptal olmasıyla hayal kırıklığı yaşayan Florentino Perez'in Fransız yıldız için hamle yapmayacağı fakat Erling Haaland'ın 2024 yazında transferi için girişimlere başlayacağı ifade edildi.

Real Madrid, Haaland transferi için geri sayımda Fesih maddesi devreye girecek

AS'tan Manu de Juan'ın imzalı haberine göre Erling Haaland'ın 2024 yazında 200 milyon euroluk fesih maddesi devreye girecek ve bu bedeli ödemek Real Madrid için zor olmayacak.

Haberde devam eden herhangi bir görüşme veya anlaşma olmamasına rağmen Real Madrid, Erling Haaland'ın transferini tamamlamak için görüşmelerde bulunacak. Haberin detayında "Haaland'ın önümüzdeki yaz devreye girecek ve 200 milyon avro civarında bir meblağ karşılığında City'den ayrılabileceği bir fesih maddesi var." denildi.

Haberin Devamı

MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Erling Haaland'ın menajeri Rafaela Pimenta, Erling Haaland için Florentino Perez ile görüşme yaptığı iddialarını yalanladı. Pimenta, Real Madrid ile Braga arasında oynanan maçı Santiago Bernabeu'de takip etmiş ve İspanyol basını Florentino Perez'le görüşme gerçekleştirdiklerini iddia etmişti.

Pimenta bu görüşmeyi "Hayır kesinlikle bir görüşmemiz olmadı." sözleriyle yalanladı.

Real Madrid, Haaland transferi için geri sayımda Fesih maddesi devreye girecek

JUDE BELLINGHAM İLE YENİDEN BİR ARAYA GELEBİLİR!

AS, Erling Haaland'ın Jude Bellingham ile yakın arkadaş olmasının Real Madrid'e transferi için bir avantaj olabileceğini öne sürdü. Haberin detayında Haaland'ın İspanya ile ilişkilerinin her zaman yakın olduğu ve ülkede evi bile olduğunu yazdı. 

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Mino Raiola ile Real Madrid arasındaki ilişki pek de iyi değildi. İtalyan'ın volkanik karakteri Florentino Pérez'in sakin tavrıyla çatıştı. 

Pimenta farklı bir ruh haline sahip ve ilişkiler tamamen normalleşmiş durumda. Oyuncunun babası Alf-Inge Haaland, geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk ayağında birkaç Madrid taraftarıyla sözlü çatışmaya girmiş ve sonunda onlara el kol hareketiyle veda etmişti. Ancak bu bir anekdot; Haaland'ın transferi bir seçenek haline gelirse, bu durum bil engel olmayacak.

Haberin Devamı

Manchester City'ye kişisel ve her şeyden önce sportif anlamda mükemmel uyum sağlayan oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Geçen sezon 53 maçta 52 gol attı ve bu sezon şimdiden 17 maçta 15 gol attı. Üçleme (Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve FA Cup) ve UEFA En İyi Oyuncu ödüllerini kazandı. Sadece Messi'nin Dünya Kupası onu Altın Top'tan mahrum bıraktı. Bu ortam onun için ideal görünüyor ama aynı zamanda Norveçlinin İspanya ile yakın bir ilişkisi var: Yıllardır Marbella'da (Malaga) bir evi var ve boş zamanlarının çoğunu orada geçiriyor. Ve Real Madrid kadrosunda iyi bir arkadaşı var: Jude Bellingham.

Real Madrid, Haaland transferi için geri sayımda Fesih maddesi devreye girecek

Haaland, Borussia Dortmund'da aynı soyunma odasını paylaştığı Bellingham ile olan bağını gizlemiyor. Eylül ayında "Jude'un (Bellingham) Real Madrid'deki inanılmaz çıkışını gördüm ve onun adına çok sevindim" dedi.

Haberin Devamı

Getafe'ye karşı son anda kazanılan ve Bellingham'ın gol attığı maçın ardından İngiliz oyuncunun bir paylaşımına "Ne adam ama" yorumunu yaptı. Bellingham'ın El Clasico'da attığı golden sonra İngiliz oyuncunun maçı 1-1'e getirecek topa vurmak üzereyken çekilmiş bir fotoğrafını yükledi ve "Bu adam gerçek dışı." dedi.

Yazarlar