İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler sevinci! İşte Ancelotti'nin genç yıldızı oynatacağı maç

Real Madrid'de Arda Güler sevinci! İşte Ancelotti'nin genç yıldızı oynatacağı maç

12.10.2023 - 15:30 | Son Güncellenme:

Real Madrid'e transfer olduktan sonra üst üste sakatlık geçiren milli futbolcudan iyi haber geldi. Sakatlığını atlatan Arda Güler, milli arada takım ile birlikte çalışmalara başladı. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin Arda Güler'i oynatmayı planladığı karşılaşma belli oldu.

Real Madridde Arda Güler sevinci İşte Ancelottinin genç yıldızı oynatacağı maç

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol ekibi ile ABD kampında yaşadığı diz sakatlığının ardından ameliyat geçirdi. Milli yıldız geçtiğimiz haftalarda antrenmanlara başlamıştı ancak Las Palmas maçı öncesi sol arka adalesinden yine sakatlık geçirmişti.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Genç futbolcunun milli aradan sonra hazır olması bekleniyor. Real Madrid, milli ara dönüşü 21 Ekim Cumartesi günü Sevilla deplasmanına çıkacak.

Real Madridde Arda Güler sevinci İşte Ancelottinin genç yıldızı oynatacağı maç

İSPANYOL BASINI ANCELOTTI'NİN PLANINI DUYURDU

Real Madrid'de üst üste geçirdiği iki sakatlık sonrası takımla çalışmalarını sürdüremeyen Arda Güler'in sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlaması Carlo Ancelotti'yi de sevindirdi. İspanyol basını Ancelotti'nin genç yıldızı Kasım ayının başındaki maçlarda oynatmayı planladığını yazdı.

AS'ta yer alan habere göre Carlo Ancelotti, milli ara dönüşünde Real Madrid'in Barcelona ve Sevilla ile La Liga'da Braga ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı karşılaşmalarda Arda Güler'i riske etmeyecek. Ancelotti'nin bu maçlarda oyuncuya kısa aralıklarla süre verebileceği fakat ana planının Kasım ayı başındaki Rayo, Braga ve Valencia maçları olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

AS'ta yer alan haberin detayında "Madrid formasıyla ilk maçına çıkabilmesi için günler var. Antrenörü, takım arkadaşları ve hepsinden önemlisi Güler'i bir yıldız olarak karşılamak isteyen Madrid taraftarları onu bekliyor..." ifadelerine yer verildi.

Real Madridde Arda Güler sevinci İşte Ancelottinin genç yıldızı oynatacağı maç

MARCA: TARAFTARLAR HEYECANLA BEKLİYOR

İspanya'nın bir diğer önemli spor portalı MARCA, Real Madrid taraftarlarının olağanüstü yeteneğe sahip Arda Güler'i Santiago Bernabeu'da görmek için sabırsızlandığına yer verdi.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Arda Güler tünelin ucundaki ışığı görüyor. Temmuz ayında 30 milyon avro karşılığında Real Madrid'e katılan genç Türk yıldız adayı, sezon başında geçirdiği iki sakatlık sebebiyle Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkamadı.

18 yaşındaki oyuncu sezon öncesi dönemde Real Madrid'in sansasyonel oyuncularından biriydi ancak sağ diz iç menisküsündeki sorun nedeniyle Ağustos ortasında ameliyat oldu ve iyileşme süresinin altı hafta olması bekleniyordu. Ameliyat sorunsuz bir şekilde tamamlandı ve takıma geri döneceği sırada sol arka adalesinden sakatlanması onun yeniden takımdan ayrı kalmasına sebebiyet verdi.

Real Madridde Arda Güler sevinci İşte Ancelottinin genç yıldızı oynatacağı maç

Türk oyuncu şimdi yeniden topla temasın keyfini çıkarmaya başladı. Arda antrenmanın bir bölümünü grubun geri kalanıyla birlikte tamamladı ve kendini yeniden futbolcu gibi hissedebildi. İlk maçına çıkması an meselesi ve takım rotasyonuna dahil olmak için Ancelotti'nin güvenini kazanmak onun elinde. Şu anda geri dönmeye ve çağrılabilecek duruma gelmeye giderek yaklaşıyor. Arda Güler'in ilk maçı yaklaşıyor ve Santiago Bernabeu, genç yaşına rağmen eflatun-beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yaratan, muazzam bir geleceği olan bir oyuncuyu görmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı