İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'in büyük endişesi! İspanyol basını duyurdu

Real Madrid'de Arda Güler'in büyük endişesi! İspanyol basını duyurdu

21.02.2024 - 20:28 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in endişesini İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Gülerin büyük endişesi İspanyol basını duyurdu

Sezon başında Fenerbahçe'den büyük beklentilerle Real Madrid'e transfer olan fakat sakatlıklar sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, geniş kadroda yer almaya başlasa da istediği süreleri alamıyor.

Haberin Devamı

Genç yeteneğin Real Madrid'de istediği süreleri alamaması ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

ÖNCELİĞİ MİLLİ TAKIM

Defansa Central'in haberine göre, Arda Güler için ilk öncelik Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te A Milli Takım formasını giymek.

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler'in bu konuda endişelendiğinin altı çizilirken en büyük arzusunun A Milli Takım ile EURO 2024 kadrosunda yer almak olduğu belirtildi. Genç yeteneğin açıklanacak kadroyu beklediği ve Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmeyi çok istediği ifade edildi.

Real Madridde Arda Gülerin büyük endişesi İspanyol basını duyurdu

MADRİD KİRALAMAYA SICAK BAKMIYOR

Arda Güler'in kiralık olarak başka takımda oynamadığı ve maç eksiği belirtilirken. Real Madrid'in genç yıldızı kiralık göndermeye sıcak bakmadığı da ifade edildi.

Haberin Devamı

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 5 maça çıktı. 18 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 92 dakika süre alırken gol ya da asist katkısı üretemedi.

KROOS'TAN ARDA GÜLER'E DESTEK

Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos da geçtiğimiz gün Arda Güler konusuna dahil oldu. Alman orta saha, Carlo Ancelotti'nin bu durumu iyi yöneteceğini vurgulayarak Türkiye'ye mesaj gönderdi. Kroos konuyla ilgili, "Türk taraftarlar, Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı gurur duyuyorlar. Biraz sabırsızlanıyorlar ve tabii ki bir an önce oynamasını istiyorlar. Mükemmel bir teknik direktörümüz var ve durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" sözlerini sarf etti.

Yazarlar