İspanya La Liga Real Madrid'den Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı! Florentino Perez para hazırlıyor

Real Madrid'den Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı! Florentino Perez para hazırlıyor

14.11.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Avrupa'nın en gözde oyuncuları arasında gösterilen Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı transfer etmek istediği öne sürüldü.

Real Madridden Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı Florentino Perez para hazırlıyor

Arda Güler'i sezon başında renklerine bağlayan Real Madrid'in transferde büyük bir operasyona hazırlandığı ortaya çıktı. İspanyol basını, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in çılgın transfer planının ayrıntılarını yazdı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Başkan Florentino Perez'in yıldızlar için gereken parayı hazırlamaya çabaladığı aktarıldı.

HAALAND SICAK BAKIYOR

Erling Haaland'ın Real Madrid'e transfer isteğinin Florentino Perez'i harekete geçirdiği belirtildi. Erling Halaand'ın Manchester City ile olan sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin bu transferde belirleyici olacağı kaydedildi. İspanyol basınının haberine göre; Real Madrid'in 200 milyon euro serbest kalma maddesini ödemesi halinde Erling Haaland'ı renklerine bağlayabilecek.

Erling Haaland ile Florentino Perez arasında ilk görüşmenin gerçekleştiği aktarıldı. Florentino Perez'in dev santrfordan tek bir talebinin bulunduğu vurgulandı. Erling Haaland'la 5 veya 6 yıllık bir sözleşme imzalamayı hedefleyen Florentino Perez'in sözleşmeye serbest kalma maddesini koydurmak istemediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Erling Haaland'ın kariyeri boyunca forma giydiği tüm kulüplerde sözleşmesine serbest kalma maddesi koydurduğu, Florentino Perez'in bu talebine henüz yanıt vermediği aktarıldı.

Real Madridden Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı Florentino Perez para hazırlıyor

KYLIAN MBAPPE BOŞA ÇIKIYOR

Real Madrid'in uzun süredir peşinde olduğu Kylian Mbappe ile yeniden temasa geçeceği belirtildi. Real Madrid'e transfer olmak istemesine rağmen sürekli olarak Paris Saint Germain'de kalan Kylian Mbappe'nin Florentino Perez'i daha önce hayal kırıklığına uğrattığı aktarıldı.

Kylian Mbappe'nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Florentino Perez'in, Fransız yıldızdan daha fazla direnç beklediği kaydedildi. Kylian Mbappe ve Erling Haaland transferlerinin mali şartları nedeniyle Florentino Perez'in finansal hazırlıklarının başladığı belirtildi.

Real Madridden Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı Florentino Perez para hazırlıyor

Santiago Bernabeu'nun yenilenmesi için 1 milyar 600 milyon euroluk büyük bir kredi borcunun altına imza atan Florentino Perez'in bankalarla kredi için görüşeceği vurgulandı.

HAALAND'DAN 21 GOL KATKISI

Erling Haaland bu sezon Manchester City'de 18 maça çıktı. 23 yaşındaki santrfor bu süreçte 17 kez rakip fileleri havalandırdı. Erling Haaland takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Bryne altyapısında futbola başlayan Erling Haaland daha sonra Molde, RB Salzburg, Borussia Dortmund ve Manchester City formaları giydi. Norveçli santrfor için Premier Lig ekibi 60 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Real Madridden Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı Florentino Perez para hazırlıyor

Erling Haaland'ın Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 180 milyon euro. Norveç Milli Takımı'nda 28 maça çıkan Erling Haaland, 27 kez rakip fileleri havalandırdı.

MBAPPE'DEN 16 GOLE ETKİ

Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'de bu sezon 15 müsabakada şans buldu. Fransız futbolcu bu maçlarda 15 kez gol sevinci yaşadı. Kylian Mbappe aynı zamanda 1 asist üretti.

AS Bondy'de futbola başlayan Kylian Mbappe daha sonra Clairefontaine ve Monaco formaları giydi. Paris Saint Germain, Monaco'ya 180 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Real Madridden Kylian Mbappe ve Erling Haaland planı Florentino Perez para hazırlıyor

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yıldız futbolcunun kulübüyle olan anlaşmasında 1 yıllık uzatma opsiyonu maddesi bulunuyor. 24 yaşındaki hücumcu, Fransa Milli Takımı'nda 72 maçta şans buldu ve 42 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar