İspanya La Liga Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, İspanya'da!

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, İspanya'da!

07.07.2023 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ve babası Ümit Güler, Real Madrid'e imza atmak için İspanya'ya ulaştı.

Real Madridin yeni transferi Arda Güler, İspanyada

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, İspanyol devine imza atmak için Madrid şehrine gitti. Genç oyuncuyu havaalanında Türk basın mensupları da karşıladı. Arda Güler'i Real Madrid kurmayları havaalanında karşıladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e babası Ümit Güler, annesi Serap Güler ve bazı yakınları da eşlik etti. İşte ayrıntılar...

F.BAHÇE TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe'de Arda Güler bilmecesi sona erdi. Sarı-lacivertliler, genç oyuncunun transferde tercihini Real Madrid'den yana kullandığını açıkladı. İspanyol devinin bu transfer için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra 10 milyon euro bonus ödeyeceği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı belirtildi.

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."

Haberin Devamı

Real Madridin yeni transferi Arda Güler, İspanyada

İSTANBUL'DAN AYRILDI, AÇIKLAMA YAPMADI

Fenerbahçe'den Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Atatürk Havalimanı'ndan İspanya'ya gitti. Başarılı futbolcu için havaalanında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Arda Güler, havaalanında bulunan gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadan uçağına doğru hareket etti.

Real Madridin yeni transferi Arda Güler, İspanyada

REAL MADRİD'DEN ART ARDA PAYLAŞIMLAR

Transferin açıklanmasının ardından Real Madrid'in sosyal medya hesabı Türkçe bir paylaşımda bulundu. Real Madrid, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Yükleniyor" ifadeleri yer aldı. Real Madrid transferi resmi internet sitesinden açıkladı ve genç yıldızla 6 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi. Ayrıca Arda Güler'e yarın imza töreni düzenleneceği duyuruldu.

Bu açıklamanın ardından Real Madrid sosyal medya hesabı art arda paylaşımlarda bulundu. Eflatun-beyazlı ekip "#WelcomeArda" (Hoş geldin Arda) ifadeleriyle genç yıldıza hoş geldin dedi. Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabı da Arda Güler'in Real Madrid'e transferine sessiz kalmadı. Yapılan paylaşımda Arda Güler için "Yakında Şampiyonlar Ligi'nde..." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Real Madridin yeni transferi Arda Güler, İspanyada

VEDA MESAJI PAYLAŞTI

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler, İspanyol deviyle anlaşmasının ardından Fenerbahçe'ye veda etti. 18 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."

Haberin Devamı

AİLESİYLE BİRLİKTE MADRİD'DE!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'nın başkentine ulaştı. Arda Güler'in uçağının yaklaşık 2,5 saat rötar yaptığı öğrenildi. 18 yaşındaki yıldıza babası Ümit Güler, annesi Serap Güler ve bazı yakınlarının da eşlik ettiği gözlemlendi.

Real Madridin yeni transferi Arda Güler, İspanyada

Arda Güler'in sağlık kontrollerinden geçtikten sonra yeni takımı ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Real Madrid'in tesislerinde düzenlenecek imza töreninin TSİ 13.00'te düzenleneceği aktarıldı. Arda Güler'in Real Madrid'in sezon öncesi hazırlık kampına katılacağı belirtildi.