Beşiktaş Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti! Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti! Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

21.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay iki isim ile ilgili yeni yönetime olumsuz rapor verecek. Siyah-beyazlılarda ayrılacak ilk isimler netlik kazanmış olacak.

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay takımın son durumu hakkında rapor hazırlıyor. Çalımbay'ın iki ismin üzerini çizdiği ve yeni yönetime olumsuz rapor vereceği kaydedildi.

Haberin Devamı

UMUT VE ONANA SINIFTA KALDI

Beşiktaş, Onursal Başkan Süleyman Seba anısına Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’la önceki gün oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazanırken, Jean Onana ve Umut Meraş olumsuz performanslarıyla sınıfta kaldı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın son durumlarını görmek için ilk 11’de sahaya sürdüğü Onana ve Umut verilen kritik şansı iyi kullanamadı. Onana orta sahada yaptığı basit top kayıpları ve etkisiz futboluyla eleştiri topladı. Uzun süredir yedek bekleyen Umut Meraş da sol bek pozisyonunda etkisiz bir futbol ortaya koydu.

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

YENİ YÖNETİME OLUMSUZ RAPOR VERECEK

Rıza Çalımbay’ın Onana ve Umut’un performanslarından memnun kalmadı. Siyah-beyazlı hocanın iki futbolcu hakkında yeni yönetime olumsuz yönde rapor vereceği aktarıldı. Beşiktaş, Onana’yı sezon başında 4 milyon euro bonservis karşılığında Lens’den kadrosuna katmıştı. Dört yıllık sözleşme imzalayan 23 yaşındaki futbolcunun talibi çıkması halinde satış opsiyonuyla birlikte kiralanmasının düşünüldüğü vurgulandı.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

MASUAKU DÖNENE KADAR TAYFUR BİNGÖL

Forma rekabetinde çok geride kalan ve beklentileri bir türlü karşılayamayan Umut Meraş’ın da Onana gibi elden çıkarılması planlanıyor. Sezon sonu bitecek sözleşmesinde 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunan 27 yaşındaki futbolcunun devre arası kiralık olarak veya bonservisiyle birlikte gönderilmesi düşünülüyor. Bu arada Rıza Çalımbay’ın sol bek pozisyonunda Masuaku iyileşine kadar Tayfur Bingöl’e forma vermeye devam edeceği bildirildi.

YILDIZLAR DÖNÜYOR

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Yılport Samsunspor’la pazar günü deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş bir günlük iznin ardından gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Sakatlıkları düzelen golcü oyuncular Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun’un yanı sıra Salih Uçan’ın bugün takımla birlikte çalışmaları bekleniyor. Arthur Masuaku ve Rachid Ghezzal’ın ise bir süre daha bireysel çalışmalara devam edecekleri öğrenildi.

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

EMRECAN FORMAYA ADAY

Kartal’da Sakaryaspor’la oynanan hazırlık maçı Emrecan Bulut’a yaradı. Sezon başından bu yana hiçbir resmi maçta süre alamayan genç kanat oyuncusu Sakaryaspor karşısında ilk 11’de görev yaparken pozitif performansıyla dikkat çekti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın 20 yaşındaki futbolcuyu kadroda tutmak istediği ve sıradaki maçlarda zaman zaman süre vermeyi planladığı ifade edildi. Emrecan bulduğu fırsatları iyi kullanırsa takımda kalacak. Genç oyuncu aksi halde düzenli oynayabileceği bir kulübe kiralık verilecek.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti Yeni yönetime olumsuz rapor verecek

Yazarlar