Beşiktaş Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi

Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi

18.12.2023 - 20:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Rıza Çalımbay'ın daha önce işaret ettiği transfer için 3 milyon euroluk teklif sunulduğu aktarıldı.

Rıza Çalımbay işaret etmişti Beşiktaştan 3 milyon euroluk transfer teklifi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan, Avrupa kupalarına erken veda eden Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon planlaması için ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunma kararı aldı. Avrupa kupalarında mücadele etmeyi planlayan siyah-beyazlıların bu doğrultuda daha önce Rıza Çalımbay'ın işaret ettiği transfer için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın bu doğrultuda gündemine aldığı oyuncunun Jose Cordoba olduğu belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Siyah-beyazlılar, Bulgaristan'da forma giyen genç stoperi transfer gündemine dahil etti.

Panamalı savunmacı için Levski Sofia ile masaya oturulduğu vurgulandı. Beşiktaş'ın Jose Cordoba için 3 milyon euro civarında bir teklifte bulunduğu kaydedildi. Siyah-beyazlılar ile Bulgaristan temsilcisi arasında görüşmelerin sürdüğü vurgulandı. Beşiktaş'ın sunduğu tekliften daha yukarıya çıkma niyetinde olmadığı belirtildi.

Jose Cordoba bu sezon Levski Sofia formasını 24 resmi maçta giyme fırsatı buldu. 22 yaşındaki savunmacı bu karşılaşmalarda 1 asist üretme başarısı gösterdi. Bulgaristan temsilcisiyle sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek Panamalı savunmacının güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Haberin Devamı

Futbola ülkesinde başlayan Jose Cordoba daha sonra Celta Vigo altyapısında kiralık olarak oynadı. Bulgaristan ekibi Etar'da da bir süre kiralık olarak forma giyen Jose Cordoba, 2022-2023 sezonu başında 110 bin euro karşılığında Levski Sofia'ya imza attı. 22 yaşındaki savunmacı, Panama Milli Takımı'nda 10 maçta şans buldu.

ÇALIMBAY "DEĞERLENDİRECEĞİZ" DEMİŞTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, daha önce verdiği bir demeçte Bulgaristan'dan 2 futbolcuyla ilgilendiklerini dile getirmişti. Rıza Çalımbay açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Transfer için Bulgaristan'dan iki oyuncu bulduk bakacağız, değerlendireceğiz."

Yazarlar