Almanya Bundesliga Robert Lewandowski ile kıyaslandı! Bayern Münih'te Harry Kane hayran bıraktı

Robert Lewandowski ile kıyaslandı! Bayern Münih'te Harry Kane hayran bıraktı

17.11.2023 - 18:33 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in sezon başında kadrosuna kattığı Harry Kane, Bundesliga devinde kısa süre içerisinde oldukça etkili bir performans gösterdi. İngiliz basını, Harry Kane'i Robert Lewandowski ile kıyasladı.

Robert Lewandowski ile kıyaslandı Bayern Münihte Harry Kane hayran bıraktı

Bayern Münih'in yaz transfer döneminde Tottenham'dan kadrosuna kattığı Harry Kane, Alman devinde geçirdiği kısa sürede herkesi etkisi altına aldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberde, Bayern Münih'te bazı oyuncuların, takımdan ayrılan Robert Lewandowski'nin kendi rekorlarını önemsediğini ve bunun için mücadele ettiğini düşündüğü belirtildi. Bayern Münih soyunma odasında, Kane'in Lewandowski'nin aksine takım için oynadığı düşüncesinin hakim olduğu aktarıldı.

Konuyla ilgili konuşan bir kaynak, "Lewandowski'nin kulüp için değil kendisi için yaptığını hissediyorsunuz. Kane içinse her şey takımın kazanmasıyla ilgili. Bu tür bir tutumla herkes için mükemmel bir rol model" dedi.

Öte yandan bir başka kaynak ise Kane için, "Çok fazla konuşmuyor ama konuştuğunda insanlar onu dinliyor" sözlerini sarf etti.

Thomas Müller ve Jamal Musiala gibi oyuncuların daha önce Kane için söylediği övgü dolu sözler de hatırlatıldı. Müller, İngiliz takım arkadaşı için, "Onun takımda olmasından memnunuz" demişti. Musiala ise, "Yüksek standartlar bekliyordum ama şu ana kadar gösterdiği kadar yüksek değil, onunla oynamak düşündüğümden daha da kolay. Harry ile kendimi çok rahat hissediyorum, harika paslar atıyor" sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İngiliz medyasında yer alan haberde ayrıca Lewandowski ve Kane kıyaslaması için, Lewandowski'nin Alaves karşısında alınan 2-1'lik galibiyette 16 yaşındaki Lamine Yamal'ı pas vermediği için görmezden geldiği hatırlatıldı.

Bayern Münih, 30 yaşındaki Kane için Tottenham'a 95 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Kane şu ana kadar Bayern Münih forması altında 16 maçta 21 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Yazarlar