Futbol Ronaldo - Aboubakar diyaloğu ortaya çıktı!

Ronaldo - Aboubakar diyaloğu ortaya çıktı!

05.01.2023 - 09:56 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun Aboubakar ile olan diyaloğu ortaya çıktı.

Ronaldo - Aboubakar diyaloğu ortaya çıktı

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr mesaisi resmen başladı. Portekizli yıldız kendisi için düzenlenen ihtişamlı törende taraftarların karşısına çıktı. Soyuma odasında Ronaldo ve Aboubakar'ın ne konuştuğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İmza töreninde Suudi Arabistan Spor Bakanı Al-Faysal’ın yanısıra Al Nassr’ın kulüp tarihinde yer alan önemli futbolcuları, ülkenin önde gelen eski milli sporcuları ve taraftarların olması planlanıyor. Törende 25 bin civarında taraftarın gelmesinin beklendiği dile getirildi. Ayrıca kulüp mağazası önünde de 7 numaralı Ronaldo forması için uzun kuyruklar oluşmaya devam ediyor. Ronaldo formalarının yakın bir zamanda kulüp aracılığıyla Avrupa’da da satılacağı kaydedildi.

EVİ HAZIRLANIYOR
Cristiano Ronaldo’nun ailesiyle beraber Riyad’da yaşayacağı evi de hazırlanıyor. Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre Ronaldo ve ailesinin yaşayacağı evde müthiş olanaklar yer alacak. Portekizli yıldız isteği doğrultusunda mini bir futbol sahası, ufak bir basketbol sahası, açık ve kapalı havuz, sauna odası, masa tenisi odası gibi imkanlar olacak. Ayrıca özel lüks arabalar da Ronaldo ve ailesine tahsis edilecek. Ev hazırlanana kadar ünlü futbolcu ailesiyle beraber lüks bir otelde konaklayacak.

Haberin Devamı

ÇILGIN TAKİP
Tarihi transfer sonrası Al Nassr kulübünün Instagram hesabındaki takipçi artışı büyük bir hızla sürüyor. 29 Aralık öncesi sadece 977 bin takipçisi olan Suudi Arabistan kulübünün dün itibariyle 6.3 milyon takipçiyi aşması dikkatlerden kaçmadı. 1 hafta bile geçmeden sosyal medyada büyük bir ilgi gören Al Nassr kulübü, şimdiden yeni taraftarlar edindi.

SOYUNMA ODASINDA TANIŞMA
Ronaldo, ilk antrenmanına çıkmadan önce soyunma odasında yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Tüm futbolcuların tek tek elini sıkan Ronaldo, sıra Aboubakar'a geldiğinde Kamerunlu golcüye sarıldı ve ikili arasında küçük bir konuşma geçti. Ardından iki oyuncu da birbirine gülümsedi.

RONALDO, ABOUBAKAR'A NE DEDİ?
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın doktoru Joao Carlos Noronha'dan Kamerunlu forvete selam getirdi.

Ronaldo, "Noronha sana sevgilerini gönderdi" dedi. Aboubakar ise gülümseyerek teşekkür etti.

Kamerunlu yıldız Porto'da oynadığı dönem dizinden ağır bir sakatlık geçirmişti. O dönem Aboubakar'ın ameliyatını Joao Carlos Noronha gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı

Öte yandan Vincent Aboubakar'ın adı, Cristiano Ronaldo ile yollarını ayıran Manchester United ile anılmaya devam ediyor.