Galatasaray Sahada yok koridorda var!

Sahada yok koridorda var!

23.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Benfca ile eşleşmesine hakemler damgasını vururken, sarı-kırmızılıların isyanı da büyük oldu.

Sahada yok koridorda var

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Benfca ile eşleşmesine hakemler damgasını vururken, sarı-kırmızılıların isyanı da büyük oldu.

Haberin Devamı

İlk maçta İspanyol orta hakem Manzano’nun verdiği haksız penaltı ile geriye düşen Cim-Bom’u Portekiz’de ise Rumen yardımcı hakem Sebestian Gheorghe yaktı. Sarı-kırmızlı teknik kadronun maç bitiminde karşılaşmanın orta hakemi Ovidiu Hategan ve yardımcısına, soyunma odası koridorlarında Emre Akbaba’nın verilmeyen golünün görüntüsünü izlettiği dile getirildi.

Sarı-kırmızılıların, 85. dakikada ofsayt gerekçe gösterilerek geçersiz sayılan golde ne ilk kafayı vuran Diagne’nin ne de topu ağlara gönderen Emre’nin ofsaytta olduğunu görüntülerle ortaya koyması dikkatlerden kaçmadı.

Maçtan sonra teknik direktör Fatih Terim’in, iki maça da hakem kararlarının damga vurduğunu söyleyip “Günahı UEFA’nın boynuna” açıklamasına sarı-kırmızlılı yöneticiler de destek verdi. Yöneticilerden Özgür Savaş Özüoğru, “VAR’ı icat eden ama ne hikmetse adı, UEFA Avrupa Ligi olan kupada kullanmayan, ilk maçımızda aleyhimize uydurma penaltı veren, ikinci maçımızda net golümüzü vermedi. Madem icat ediyorsunuz neden kullanmıyorsunuz!” paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı

Hedef çifte kupa

Cim-Bom’un Avrupa’ya erken havlu atması, sarı-kırmızılıların lig ve Türkiye Kupası’na odaklanmasına neden oldu. Benfica maçlarının unutulması gerektiğini dile getiren sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, maçtan sonra futbolcularını teselli ederken, artık önlerine bakmaları gerektiğini anlattı.
Terim ve ekibinin, “Siz elinizden geleni yaptınız ancak olmadı. Artık önümüzde iki hedef var ve tüm konsantrasyonumuzu buraya vermeliyiz” dedikleri öğrenildi.
Maziye bir bakıver!
Aslan, Avrupa’da mazisini arıyor. Futbolda Türkiye’nin uluslararası organizasyonlardaki en başarılı takımı olan sarı-kırmızılılar, son 5 sezonda bekleneni veremedi.
Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 24 maçta sadece 2 kez kazandı, 7 beraberlik ve 15 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılılar, Avrupa’da yaptığı son 7 maçı kazanamazken, dış sahadaki son 17 Avrupa kupası maçından da galip ayrılamadı.

Yazarlar