Fenerbahçe Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye 3.5 yıllık imzayı attı

Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye 3.5 yıllık imzayı attı

10.01.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un, Başakşehir ile oynadığı maçın ardından Samet Akaydın, müsabaka sonrasında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir gönderi paylaşmıştı. Tecrübeli stoper imzayı attı.

Samet Akaydın, Fenerbahçeye 3.5 yıllık imzayı attı

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Samet Akaydın, bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündemindeydi. 28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile transfer ateşini yakmıştı. Tecrübeli futbolcunun transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

MONTELLA'NIN AÇIKLAMALARI

Adana Demirspor teknik direktörü Montella, "Samet'in Fenerbahçe'ye gideceği ve Adana Demirspor'un Hulk ile anlaşacağı yönünde haberler var?" sorusuna, "Bu seviyelerde kalmak istiyorsak hamlelerimizi yapmamız lazım. Bir dahaki maçta Belhanda ve Kevin cezalı. Samet de olmayacak." diye cevap verdi.

Samet Akaydın, Fenerbahçeye 3.5 yıllık imzayı attı

JESUS ÇOK İSTİYORDU

Samet Akaydın zaman zaman hücuma çıkarak attığı gollerle de değerine değer katmış durumda. Samet'in transferini Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da çok istiyordu. 3'lü savunmada daha fazla stoper alternatifine ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirdiği de ifade ediliyor.

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI

Kariyerinde Arsinspor, Sancaktepe, Şanlıurfaspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımları bulunan Samet Akaydın; Mavi Şimşekler'de 58 maçta forma giydi ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Samet Akaydın, Fenerbahçeye 3.5 yıllık imzayı attı

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Başakşehir 2-1 kazandı. Bu maçta 90 dakika sahada kalan Samet Akaydın, müsabaka sonrasında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir gönderi paylaştı.

İMZAYI ATTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Samet Akaydın’ın temsilcileri Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Fenerbahçe, Samet Akaydın ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.