Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nin dev kupası İstanbul'da görücüye çıktı

Şampiyonlar Ligi'nin dev kupası İstanbul'da görücüye çıktı

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Pepsi ve Ruffles işbirliğiyle kupa ev sahibi şehirde dün sergilenmeye başladı. Futbolseverler ikonik kupayı bugün de görebilecekler.

Şampiyonlar Liginin dev kupası İstanbulda görücüye çıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi partnerleri olan Pepsi ve Ruffles’ın ev sahipliğinde, 10 Haziran’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi 2023 Finali öncesinde, tüm kulüplerin hayalini süsleyen UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası İstanbul’a geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası basın mensupları ile burada buluştu. 7,5 kilo ağırlığında ve 73,5 cm boyunda olan gümüş kupa, bu yıl Avrupa ile Asya’nın buluştuğu İstanbul’da 68. kez havaya kaldırılacak. Futbolseverler Kanyon AVM’nin önünde kurulan özel bir alanda dün sergilenmeye başlayan ikonik kupayı bugün de görebilecek.

PepsiCo Türkiye İçecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Aslı Önder “Pepsi olarak Avrupa futbolunun zirvesinde yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ni desteklemenin gururunu yaşıyoruz. Futbolseverlere Şampiyonlar Ligi kupasını yakında görme şansı sunabildiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Seren Çankırı ise şunları söyledi: “Ruffles’ın futbola desteği kapsamında ülkemizde futbolda çeşitliliği ve kapsayıcılığı artırmak için ‘Kızlar Sahada’ adlı sosyal girişimle iş birliği yaparak Türkiye’de kadın futbolunun gelişmesine ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına da katkıda bulunuyoruz.”

BURNA BOY SAHNE ALACAK

Pepsi, 2016 yılından beri UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne sanatçı performanslarını taşıyor. Bu sene, yeni ismiyle Kick-Off Show by Pepsi’de Grammy ödüllü afro-beat yıldızı Burna Boy ve yakında açıklanacak bir sanatçının daha, yılın en büyük spor etkinliğinden hemen önce milyonlarca hayran tarafından izleneceği ortaya çıktı. 

Haberin Devamı