Süper Lig Şanlıurfa, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bekliyor! Süper Kupa heyecanı

Şanlıurfa, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bekliyor! Süper Kupa heyecanı

22.02.2024 - 14:20 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa, 7 Nisan Pazar günü oynanacak Süper Kupa finaline kilitlendi. Otellerde şimdiden maç için rezervasyonların yapıldığı öğrenildi.

Şanlıurfa, Galatasaray ve Fenerbahçeyi bekliyor Süper Kupa heyecanı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesinin 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. Bu kararın duyurulmasıyla Şanlıurfa halkını da büyük bir heyecan sardı.

Haberin Devamı

Otellerde şimdiden maç için rezervasyonların yapıldığı öğrenilirken, esnaf da hazırlıklara başladı. Ciğer, isot, kebap, kuruyemiş, hediyelik eşya satışı yapan esnaf, müsabaka gününü sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

Kentte ciğer kebabı esnaflarından Mehmet Demir, "Heyecanlıyız. Tüm kebapçılarımız şu anda çok heyecanlı, o günü iple çekiyoruz. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz. Futbol bahane, ciğer yemek şahane. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Hediyelik eşya satıcısı Ahmet Boztepe ise, "Şanlıurfa için çok iyi olacağını düşünüyoruz. Tabii ki bizim için de sürpriz oldu. Turizm ile ilgili de çok iyi olur. Bundan önce Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması Şanlıurfa'da yapılmıştı, çok kalabalık olmuştu. Esnafa çok ciddi katkı sağlayacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yazarlar