Dünyadan Futbol Sao Paulo'dan Beşiktaş'a James Rodriguez cevabı! 'Bir analiz yapılır'

Sao Paulo'dan Beşiktaş'a James Rodriguez cevabı! 'Bir analiz yapılır'

01.02.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Brezilya Serie A ekiplerinden Sao Paulo'nun başkanı Julio Casares, James Rodriguez ile ilgili Beşiktaş iddiaları sonrası konuştu. Julio Casares, teklif gelmesi durumunda değerlendireceklerini açıkladı.

Sao Paulodan Beşiktaşa James Rodriguez cevabı Bir analiz yapılır

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde James Rodriguez iddiaları ortaya atıldı. Sao Paulo Başkanı Julio Casares, 32 yaşındaki oyuncuyla ilgili gelen soruyu cevapladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş iddialarının sorulması üzerine Julio Casares, "Hiçbir şey bilmiyoruz. Aslında bu haberler asılsız. Bizimle temasa geçilmedi" dedi.

James Rodriguez için teklif almaları durumunda değerlendireceklerini belirten Sao Paulo Başkanı, "James Rodriguez bir Sao Paulo oyuncusu ve sözleşmesi var. Elbette bir teklif gelirse, her oyuncu gibi bir analiz yapılır ama hiçbir şey gelmedi" ifadelerini kullandı.

Sao Paulodan Beşiktaşa James Rodriguez cevabı Bir analiz yapılır

Brezilya basınından Globo'nun kısa süre önce yaptığı haberde Beşiktaş'ın James Rodriguez'i gündemine aldığı iddia edilmişti. Siyah-beyazlıların gündemine aldığı öne sürülen 32 yaşındaki on numaranın Brezilya'dan ayrılmak istediği vurgulanmıştı.

James Rodriguez bu sezon Sao Paulo'da 14 maçta forma şansı buldu. 32 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. James Rodriguez aynı süreçte 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Kolombiyalı on numaranın Sao Paulo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 32 yaşındaki James Rodriguez'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Envigado altyapısında futbola başlayan James Rodriguez daha sonra Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Al Rayyan ve Olimpiakos'ta forma giydi.

James Rodriguez için kariyeri boyunca toplam 148 milyon 630 bin euro bonservis bedeli ödendi. 32 yaşındaki orta saha, Kolombiya Milli Takımı'nda 96 karşılaşmada oynadı. James Rodriguez bu süreçte 27 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar