Voleybol Sarah Van Aalen'dan VakıfBank itirafı! 'İlk başta inanamadım'

Sarah Van Aalen'dan VakıfBank itirafı! 'İlk başta inanamadım'

18.10.2023 - 18:19 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ın sezon başında renklerine bağladığı Sarah Van Aalen suskunluğunu bozdu. Başarılı voleybolcu, VakıfBank'a transfer sürecine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Sarah Van Aalendan VakıfBank itirafı İlk başta inanamadım

Giovanni Guidetti yönetimindeki VakıfBank'ın Hollandalı yıldızı Sarah Van Aalen, İtalyan basınına konuştu. Genç voleybolcu, VakıfBank'a transfer sürecine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

"VakıfBank oyuncusu olmak nasıl bir duygu? Dünyanın en iyi kulüplerinden birinin seninle sözleşme imzalamak istediğini öğrendiğinde nasıl tepki verdin?" sorusuna Sarah Van Aalen şu cevabı verdi:

"Bu takımın ve ailenin bir parçası olmaktan son derece onur duyuyorum. Benimle sözleşme imzalamak istediklerini duyduğumda çok heyecanlandım. İlk başta buna inanamadım ama yavaş yavaş VakıfBank için oynayacağımı anladım ve bu bana gurur ve sevinç yaşattı."

Sarah Van Aalendan VakıfBank itirafı İlk başta inanamadım

VakıfBank'ta bu sezon hedefinin tüm kupaları kazanmak olduğunu belirten Sarah Van Aalen, "Dürüst olmak gerekirse, bu takımın ne kadar ileri gidebileceğini hâlâ bilmiyorum. Kısa bir süredir buradayım, ancak şu ana kadar izlenim çok olumlu: Bence takım olarak harika niteliklere sahibiz. Amacımız en çok kupayı, yani beş kupayı kazanmak. Zaten bir tane kazandık, bu yüzden dört tane daha eksik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sarah Van Aalendan VakıfBank itirafı İlk başta inanamadım

Sarah Van Aalen kendisini tanımlamasının istenildiği soruyu, "Genel olarak kendimi sakin ve odaklanmış kalmayı seven bir insan olarak görüyorum. Bir pasör olarak, taktiksel yönler hakkında çok düşünmem ve her zaman ne yapacağımı bulmam gerekiyor. Bu yüzden, sakin kalmak ve duygulardan çok fazla etkilenmeme izin vermemek benim için çok önemli. Niteliklerime gelince, kafasında her zaman net olan ve bunu uygulamakta iyi olan bir pasör olduğumu düşünüyorum. Ayrıca, pasör için uzunum ve bu kesinlikle bir avantaj" şeklinde cevapladı.

Yazarlar