Kasımpaşa Selçuk İnan çılgına döndü! Dia Sabi'A şov yapıyor

Selçuk İnan çılgına döndü! Dia Sabi'A şov yapıyor

24.12.2022 - 18:24 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada kırmızı-beyazlıların yıldızı Dia Sabi'A muhteşem bir performans sergiledi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan son dakikalarda çok sinirlendi.

Selçuk İnan çılgına döndü Dia SabiA şov yapıyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Sivasspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynandı. Kritik mücadelenin yıldızı Dia Sabi'A oldu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, İstanbul ekibinin başında ilk resmi maçına çıktı. Fatih Terim eski öğrencisi Selçuk İnan'ı ilk maçında yalnız bırakmadı. Fatih Terim, Kasımpaşa - Sivasspor müsabakasını tribünden takip etti.

SABI'A FİLELERİ HAVALANDIRDI

Heyecan dolu mücadelenin 14'üncü dakikasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Dia Sabi'A, solundaki Uğur Çiftçi'ye pasını aktardı. Uğur Çiftçi'nin pasında Dia Sabi'A tekrar topla buluştu. Tecrübeli futbolcunun şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Selçuk İnan çılgına döndü Dia SabiA şov yapıyor

BEN OUANES DİREĞE TAKILDI

Zorlu karşılaşmanın 28'inci dakikasında Kasımpaşa hızlı bir şekilde atağa çıktı. Hadergjonaj'ın pasında Fall rakiplerinden sıyrıldı ve sağ kanattan içeriye doğru hareketlendi. Fall'ın şık pasında arka direkte Ben Ouanes topu önünde buldu ve gelişine vuruşunu yaptı. Ben Ouanes'in şutunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri döndü.

Haberin Devamı

BEN OUANES'TEN ŞIK GOL

Kritik müsabakanın 39'uncu dakikasında Kasımpaşa'da Mortadha Ben Ouanes sahneye çıktı. Başarılı futbolcu hızlı gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluştu. Ben Ouanes'in şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Kasımpaşa bu golle birlikte maça yeniden ortak oldu: 1-1.

GRADEL OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 57'nci dakikasında Sivasspor'da Charisis kenara geldi. Rıza Çalımbay kalan sürede Max Gradel'e forma şansı verdi. Zorlu mücadelenein 66'ncı dakikasında Sivasspor'da Uğur Çifçi'nin ceza sahası dışından yaptığı orta sonrası Kasımpaşa ceza sahasında bir karambol yaşandı. Max Gradel önünde bulduğu topu sakin bir şekilde filelere gönderdi ve takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Selçuk İnan çılgına döndü Dia SabiA şov yapıyor

FALL DİREĞE TAKILDI

Heyecan dolu mücadelenin 69'uncu dakikasında Kasımpaşa bir kez daha direğe takıldı. Ceza sahası dışından yapılan ortaya iyi hareketlenen Mamadou Fall'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yan direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü.

4. HAKEME TEPKİ

Zorlu müsabakanın 87'nci dakikasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Sivasspor lehine verilecek faul kararı nedeniyle hakemi uyaran maçın 4'üncü hakemine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İNAN SARI KART GÖRDÜ

Kasımpaşa'da teknik direktör Selçuk İnan, Süper Lig'deki ilk maçının 90+7'nci dakikasında sarı kart gördü. Müsabakanın hakemine şiddetli itirazlarda bulunan genç çalıştırıcı bu kart sonrası şaşkına döndü. Kasımpaşa, Selçuk İnan yönetiminde oynadığı ilk Süper Lig maçından 2-1 mağlup ayrıldı.

Selçuk İnan çılgına döndü Dia SabiA şov yapıyor

SABI'A DURDURULAMIYOR

Sivasspor'un İsrailli on numarası Dia Sabi'A Spor Toto Süper Lig'de bu sezon inanılmaz bir performans sergiliyor. Tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa maçında ligdeki 12'nci maçına çıktı. Dia Sabi'A bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. İsrailli oyuncu takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.