Beşiktaş Semih Kılıçsoy'a Premier Lig'den talip çıktı! Beşiktaş'a teklif kapıda

Semih Kılıçsoy'a Premier Lig'den talip çıktı! Beşiktaş'a teklif kapıda

14.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta son dönemde gösterdiği performansla parmak ısırtan Semih Kılıçsoy ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig ekibinin, 18 yaşındaki futbolcu için teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.

Semih Kılıçsoya Premier Ligden talip çıktı Beşiktaşa teklif kapıda

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a Premier Lig ekibinin ilgi gösterdiği öne sürüldü. 18 yaşındaki genç oyuncu için Ada temsilcisinin teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy'u yakın takibe aldı. Aston Villa'nın 18 yaşındaki hücumcuya talip olduğu vurgulandı. Aston Villa'nın, bu hafta içerisinde Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını çalması beklendiği belirtildi.

PERFORMANSI BEĞENİ KAZANDI

Serdar Topraktepe döneminde ilk 11'e monte edilen Semih Kılıçsoy, son 4 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. 18 yaşındaki hücumcu, bu sezon Beşiktaş'ta 15 karşılaşmada şans bulurken; 6 gol ile 1 asistlik performans sergiledi.

Semih Kılıçsoya Premier Ligden talip çıktı Beşiktaşa teklif kapıda

Beşiktaş'ın kısa süre önce sözleşme uzattığı Semih Kılıçsoy'un mukavelesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 18 yaşındaki genç yeteneğin güncel piyasa değeri 550 bin euro.