Fenerbahçe Senad Ok, Krunic transferi için tarih verdi! İşte Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis

Senad Ok, Krunic transferi için tarih verdi! İşte Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis

06.12.2023 - 13:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ederken son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Senad Ok, sarı-lacivertlilerin transfer gündemini de değerlendirdi. İşte detaylar...

Sivasspor galibiyeti sonrası Fenerbahçe'de tüm gözler Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertli ekip, derbi hazırlıklarını sürdürürken Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri değerlendirdi. 

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündemi hakkında da bilgiler verdi. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'FRED TAKIMIN EN ÖNEMLİ İSMİ'

"Fred döndükten sonra ne fark edecekti? Gerçekten yüzde 50'si Fenerbahçe'nin. Takımın en önemli ismi Fred. Tabii ki o yokken bir çözüm bulunabilirdi ama başka bir sistem denenmedi. Fred oynayınca tüm takımın potansiyeli artıyor."

Senad Ok, Krunic transferi için tarih verdi İşte Fenerbahçenin ödeyeceği bonservis

DERBİ ÖNCESİ DJİKU'NUN DURUMU

"Becao zaten yok Ocak ortasına kadar. Djiku iyileşti, takımla çalışmalara da başladı. Ben Djiku'nun oynamasını bekliyorum. Sebeplerinden biri Samet'in çok kötü olması. Top ayağına geldiğinde gergin ve tedirgin. Takım çalışmalarına başlaması ve sakatlığının geçmesi önemli. Ben Djiku ve Oosterwolde'yi bekliyorum savunmada."

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN STOPER ARAYIŞI

"Stoper konusunda Fenerbahçe'nin arayışı var. İsmail hoca öncelikle Djiku'nun nasıl döneceğini görmek istedi. Eğer formda dönerse stoper arayışı ona göre şekillenecek. Beşiktaş maçında Djiku'nun performansı transferi belirleyecek."

KRUNİC TRANSFERİNDE SON DURUM

"Geçen hafta konuştuğumda 'Fenerbahçe 10 milyon euro teklif etmeyecek' dendi. Teklif tek haneli rakamlarda olacak Krunic için. Sezon başında Fenerbahçe'nin çok ihtiyacı vardı rakam 12-13'lere kadar çıktı, Lyon'a da verilmedi Krunic. Krunic transferinin 15 Aralık'tan sonra hareketlenebileceği söylendi. Fenerbahçe acele etmeyecek. 5-6 milyon civarı transferi bitirmek istiyor."

Senad Ok, Krunic transferi için tarih verdi İşte Fenerbahçenin ödeyeceği bonservis

'BATSHUAYİ İÇİN GELİŞME YOK'

"Batshuayi'nin ayrılık iddiaları için bir gelişme yok. Ferdi için ilgilenenler var ama teklif yok. Ferdi'yi gelip izliyorlar."

'STOPER İLK ÖNCELİK'

"Stoper , 6 numara ve kanat forvet alınma ihtimali var. Ama kanat forvet duruma göre. Stoper ilk numaralı öncelik."

'İRFAN CAN İÇİN KIRILMA MAÇI'

"İrfan Can için kırılma anı Maribor maçı oldu. Orada gelen tepkilere gol ile cevap vermesi kırılma anı oldu. İrfan Can'ın yanına lider oyuncular gelince daha rahat hareket etmeye başladı. Baskı altında olmayınca ne kadar önemli olduğunu gösterdi."

Haberin Devamı

Senad Ok, Krunic transferi için tarih verdi İşte Fenerbahçenin ödeyeceği bonservis

'FENERBAHÇE'NİN ALEYHİNE OLACAK'

"Bence çok zor bir maç Beşiktaş maçı. Futbolcular kendini göstermek istiyor, yeni bir sayfa açıldı. Bu durumun Fenerbahçe'nin aleyhine olacağını düşünüyorum. Tabii Beşiktaş'ın eksikleri de var ama önemli oyuncuları var."

'HER MAÇA İDEAL KADRO İLE ÇIKAMAZ'

"İsmail hocayı eleştiriyorum. İdeal kadro elindeyken çok iyi bir yapı kurdu. Fenerbahçe her maça ideal kadro ile çıkamaz ki. Sakatlıklar falan olacak. Eksikler olunca İsmail hoca iyi bir sınav vermedi. Okan Buruk'la da kıyasladım. Okan hoca deniyor bazı şeyleri. İsmail hoca aynı düzende devam etmeye çalıştı."

DERBİ YORUMU

Beşiktaş savunmada sorunları giderirse maçtan galibiyetle ayrılabilir. Rıza hoca tecrübeli bir teknik adam ve Fenerbahçe'yi son maçta takip etti. Son ana kadar çekişmeli bir maç geçeceğini düşünüyorum.

Yazarlar