Beşiktaş Şenol Güneş sonrası büyük sürpriz! Eski Galatasaraylı, Beşiktaş yolunda

Şenol Güneş sonrası büyük sürpriz! Eski Galatasaraylı, Beşiktaş yolunda

12.10.2023 - 22:09 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş'in istifasının ardından Burak Yılmaz yönetiminde devam kararı alan Beşiktaş'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörünün, eski Galatasaraylı isim olabileceği aktarıldı.

Şenol Güneş sonrası büyük sürpriz Eski Galatasaraylı, Beşiktaş yolunda

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından geçici olarak Burak Yılmaz'ın getirildiği teknik direktörlük görevi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran tecrübeli teknik adamı takımın başına geçirebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Hırvatistan basınından Germanijak'ın haberine göre; Beşiktaş, Igor Tudor'u teknik direktörlük görevi için gündemine aldı. Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın başına geçmesinin an meselesi olduğu vurgulandı.

YARDIMCILARI GÖREVE GELDİ

Igor Tudor'un teknik ekibinde yer alan Hari Vukas ile Toni Modric'in Beşiktaş teknik heyetine katılmasının ardından bu ihtimalin güçlendiği aktarıldı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Hari Vukas ile Toni Modric, Futbol A Takımımızın Teknik Ekibine Katıldılar. Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğüne Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric getirilmişlerdir" ifadeleri kullanılmıştı.

BURAK YILMAZ'LA DEVAM KARARI ALINMIŞTI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifa etmesinin ardından yardımcı antrenörlerden Burak Yılmaz takımı çalıştırmaya başlamıştı. Siyah-beyazlıların, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta yedek kulübesinde Burak Yılmaz yer almıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, seçim tarihine kadar Burak Yılmaz'ın takımın başında olacağı kaydedilmişti. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir."

Yazarlar