Magazin Sercan Yıldırım'dan flaş karar! 2 yıllık evlilik son buldu

Sercan Yıldırım'dan flaş karar! 2 yıllık evlilik son buldu

19.06.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

Futbolculuk kariyerinde köklü takımlarda forma giymiş olan Sercan Yıldırım, 2 yıllık evliliğini sonlandırdığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Sercan Yıldırımdan flaş karar 2 yıllık evlilik son buldu

Son olarak Fatih Karagümrük'te forma giyen Sercan Yıldırım, verdiği karar ile futbolu bırakmıştı. Tecrübeli isim, iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Nihan Yönel ile ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

KÖKLÜ TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

Sercan Yıldırım, futbolculuk kariyerine 2005 yılında Bursaspor altyapısında başladı. Daha sonra 2011 yılında Galatasaray'a 3 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer oldu. Tecrübeli isim, Galatasaray'dan sonra Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesir, Giresunspor ve son olarak Fatih Karagümrük'te forma giydi.

Sercan Yıldırımdan flaş karar 2 yıllık evlilik son buldu

KARİYERİNDE 260 MAÇA ÇIKTI

33 yaşındaki eski futbolcu, toplam 260 resmi maçta forma giydi. Sercan Yıldırım, söz konusu maçlarda 56 kez rakip fileleri sarsmayı başarmıştı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 34 kez gol pası vermişti.

2020 YILINDA FUTBOLU BIRAKTI

Kariyerinde önemli takımlarda forma giyen Sercan Yıldırım, 2020 yılında son olarak Fatih Karagümrük forması giydi. Tecrübeli isim İstanbul temsilcisinden sonra futbolu bırakma kararı almıştı.

Haberin Devamı

Sercan Yıldırımdan flaş karar 2 yıllık evlilik son buldu

AYRILIĞI AÇIKLADI

Sercan Yıldırım, 2021 yılında Nihan Yönel dünya evine girmişti. Instagram hesabından yazılı bir paylaşım yapan Yıldırım, 2 yıllık eşi ile ayrıldıklarını duyurdu.

İşte Sercan Yıldırım'ın yaptığı açıklama:

"Bir süredir evliliğimiz ile ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak saygı çerçevesi içinde ayrılmış bulunmaktayız. Konu ile alakalı hassasiyetinizi diler, kararımıza ve gizliliğimize saygı göstermenizi rica ederim..."

Sercan Yıldırımdan flaş karar 2 yıllık evlilik son buldu