Fenerbahçe Serdar Dursun'a sürpriz talip! 500 bin euroluk teklif

Serdar Dursun'a sürpriz talip! 500 bin euroluk teklif

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun'a sürpriz bir takım talip oldu. Tecrübeli santrforu transfer etmek isteyen Körfez ekibinin 500 bin euroluk teklifte bulunduğu iddia edildi.

Serdar Dursuna sürpriz talip 500 bin euroluk teklif

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği konusundaki belirsizlik devam eden Serdar Dursun konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. 31 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak isteyen Körfez ekibinin resmi teklifte bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli forvet için sunulan teklifin 500 bin euro olduğu öğrenildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

FENERBAHÇE'YE BEDELSİZ GELDİ

Billstedt altyapısında futbola başlayan Serdar Dursun daha sonra Concordia Hamburg, Hannover 96 altyapısı, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt 98 formaları giydi. Tecrübeli forvet, 2021-2022 sezonunda bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye imza attı.

31 yaşındaki forvet, Fenerbahçe formasıyla 64 maça çıktı. Serdar Dursun bu müsabakalarda 19 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli santrfor bu mücadelelerde 9 asist üretti.

Serdar Dursuna sürpriz talip 500 bin euroluk teklif

AYRILMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Umut Nayir transferleri sonrası kadrodaki durumu merak konusu olan Serdar Dursun'un ayrılmasının beklendiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu için şu ana kadar Hertha Berlin, Paderborn, Çaykur Rizespor, Fatih Karagümrük ve Salernitana'nın ilgisinin bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Serdar Dursun şu ana kadar kendisine gelen tekliflerin hiçbirisine olumlu dönüş yapmadı. 31 yaşındaki forvetle ilgili yeni iddia Suudi Arabistan basınından geldi.

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Raed, Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti. Körfez ekibinin başarılı santrfor için 500 bin euroluk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Serdar Dursuna sürpriz talip 500 bin euroluk teklif

Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 11 maça çıkan Serdar Dursun, 7 gol atma başarısı gösterdi.

Nazım Sangare Hakkında Dikkat Çeken 5 Bilgi