Basaksehir Serdar Gürler fırtınası! Dünya Kupası'nın ardından şov yapıyor

Serdar Gürler fırtınası! Dünya Kupası'nın ardından şov yapıyor

23.12.2022 - 22:30 | Son Güncellenme:

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Spor Toto Süper Lig hasreti son buldu. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Serdar Gürler, Dünya Kupası arasının ardından muhteşem performansını Ümraniyespor deplasmanında da devam ettirdi.

Serdar Gürler fırtınası Dünya Kupasının ardından şov yapıyor

2022 Dünya Kupası arasında Galatasaray'a karşı farklı bir mağlubiyet alarak giren Başakşehir'de Serdar Gürler, Göztepe maçının ardından Ümraniyespor deplasmanında da şov yaptı. 31 yaşındaki yıldız gösterdiği performansla hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Başakşehir, Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma turuncu-lacivertlilerin 3-1'lik galibiyetiyle tamamlandı. Başakşehir'de Serdar Gürler karşılaşmada 2 gol ve 1 asist üretti.

DEPLASMANDA 11'DE

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ümraniyespor ile oynanan maçta Serdar Gürler'e ilk 11'de forma şansı verdi. Turuncu-lacivertliler zorlu müsabakaya şu ilk 11'le başladı: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Touba, Ndayishimiye, Lima, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Aleksic, Serdar Gürler, Mounir, Okaka.

ASİST SERDAR'DAN GELDİ

Heyecan dolu mücadeleye hızlı başlayan taraf Başakşehir oldu. Sağ kanattan gelişen atakta Serdar Gürler ön direğe doğru ortasını yaptı. O bölgeye hareketlenen Danijel Aleksic sol ayağının içiyle düzgün bir vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı. Başakşehir zorlu maçta rakibi karşısında 2'nci dakikada 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

UMUT SKORU DENGELEDİ

Kritik karşılaşmanın 18'inci dakikasında Ümraniyespor'un sol kanattan geliştirdiği atakta Del Valle, savunma arkasına koşan Onur Atasayar'a pasını aktardı. Onur Atasayar'ın pasında Umut Nayir topa ayağının ucuyla dokundu ve fileleri havalandırdı. Bu golle birlikte skora 1-1'lik denge geldi.

SERDAR GÜRLER SAHNEDE

Zorlu maçın 57'nci dakikasında Başakşehir'in sol kanattan geliştirdiği atakta Stefano Okaka pasını Mounir Chouiar'a aktardı. Genç oyuncu soldan ceza alanına girip son çizgide pasını aktardı. Serdar Gürler savunmadan önce topa dokundu ve Başakşehir'i yeniden üstünlüğe taşıdı.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu sezon Başakşehir'de etkili bir performans gösterdi. Serdar Gürler, İstanbul ekibinin formasıyla Süper Lig'de 3'üncü kez rakip fileleri havalandırdı. Serdar Gürler bu sezon toplam 10 gole katkı sağladı: 8 gol ve 2 asist.

Yazarlar