Dünyadan Futbol Sergio Agüero sahalara geri döndü! Yeni takımı belli oldu

Sergio Agüero sahalara geri döndü! Yeni takımı belli oldu

09.01.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Barcelona'dan sağlık nedenleriyle İspanyol ekibine veda eden Agüero, yeni takımı ile anlaşma sağladı.

Sergio Agüero sahalara geri döndü Yeni takımı belli oldu

Manchester United'daki sansasyonel kariyerinin ardından Barcelona'ya transfer olan; ancak sağlık nedenleriyle İspanyol ekibine veda eden Sergio Aguero, yeniden yeşil sahalara döndü.

Haberin Devamı

MESSI'Yİ OMZUNA ALDI, PURO İÇTİ

Sergio Agüero, Dünya Kupası'nda düzenlenen kupa töreni sonrası Lionel Messi'yi omuzlarına alan isim oldu. Leo, Sergio Agüero'nun omuzlarında tribünleri selamladı. Eski Arjantinli golcü daha sonra soyunma odasında puro içerken canlı yayın açtı.

Sergio Agüero sahalara geri döndü Yeni takımı belli oldu

CAMAVINGA'YA KÜFRETTİ

Sergio Agüero bu sırada şoke eden bir harekette bulundu. Arjantinli eski futbolcu, Fransa'nın genç yıldızı Eduardo Camavinga'ya küfretti. 500 binin üstünde kişinin izlediği canlı yayında Eduardo Camavinga'ya küfür etti.

NE OLMUŞTU?

Ajantinli santrfor, Barcelona'da forma giydiği 2021 yılında kalbindeki sorun nedeniyle emekliye ayrılma kararı aldığını duyurmuştu.

Sergio Agüero sahalara geri döndü Yeni takımı belli oldu

AGÜERO, BARCELONA DE GUAYAQUİL'E TRANSFER OLDU

Haberin Devamı

Arjantinli oyuncu, Ekvador'un Barcelona de Guayaquil takımıyla yeni sözleşme imzaladı. Agüero, yeni durağı Barcelona'yla aynı isimli Ekvador ekibi Barcelona de Guayaquil olacak.

Sergio Agüero sahalara geri döndü Yeni takımı belli oldu

AGÜERO: "KARDİYOLOGDAN YARDIM ALDIM"

Futbola dönmesiyle ilgili Agüero, "Yeniden oynamak için heyecanlanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Şimdiden antrenmanlara başladım, kulübüm için oynayabileceğim. Kardiyologdan yardım aldım. Kendimi gerçekten iyi hissediyorum, her şeyi kontrol eden bir çipim var, bu şekilde oynayabiliyorum. 15 gün içinde İspanya'da Barcelona'dan takım arkadaşlarımla bir maça çıkacağım." ifadelerini kullandı.

SERGİO AGÜERO'NUN KARİYERİ

Arjantin'in Independiente takımında başladığı futbolculuk kariyerine Atletico Madrid (2006-2011) ile Manchester City'de (2011-2021) devam eden ve son olarak Barcelona'ya gelen Agüero, Arjantin Milli Takımı'nda da 14 yıl boyunca forma giydi.

Arjantinli yıldız Agüero, 41'i milli takımda olmak üzere kariyeri boyunca 426 gol attı.

Sergio Agüero sahalara geri döndü Yeni takımı belli oldu

Yazarlar