Magazin Sergio Agüero'nun başı dertte! Eski futbolcuya soruşturma açıldı

Sergio Agüero'nun başı dertte! Eski futbolcuya soruşturma açıldı

06.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Arjantinli yıldız Sergio Agüero, kalbinden yaşadığı problem nedeniyle 33 yaşında futbolcu bırakmak zorunda kalmıştı. Alınan bilgiye göre Agüero'ya soruşturma açıldığı ve başının dertte olduğu öğrenildi.

Sergio Agüeronun başı dertte Eski futbolcuya soruşturma açıldı

Futbol dünyasının önemli isimlerinden Sergio Agüero, yaşadığı sağlık problemi sonrası 33 yaşında futbolcu bırakmak zorunda kalmıştı. Kariyerinde çıktığı 685 maçta 385 kez fileleri sarsıp, 119 da asist yaparak 504 gole direkt katkı sağlayan Sergio Agüero futbolseverlerin sevgisini kazanmıştı. Atletico Madrid'de yıldızını parlattıktan sonra Manchester City'e giden ve unutulmaz başarılarda kaptan olarak rol alan Arjantinli oyuncu 10 yıllık İngiltere serüvenini Barcelona için bitirme kararı almıştı.

Haberin Devamı

BARCELONA'DA SADECE 5 MAÇA ÇIKTI

Katalan devinin yolunu tutan Agüero için Barça günleri çok da şanslı geçmedi. Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Barcelona formasını sadece 5 kez giyebilen tecrübeli forvet son olarak kalp rahatsızlığının ortaya çıkmasının ardından 33 yaşında futbola veda etmişti.

Sergio Agüeronun başı dertte Eski futbolcuya soruşturma açıldı

CANLI YAYINDA KORKUTTU

Erken yaşta aktif futbol kariyerini noktalayan deneyimli golcü bir sosyal medya platformunda yayınlara başlamıştı. Hatta Agüero geçtiğimiz aylarda sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada izleyenleri korkutmuş, kendisinin 'mini aritmi' olarak tanımladığı kalp ritim bozukluğunu yaşamıştı.

'BU SON DERECE SALAKÇA BİR KARAR'

Yayınlarda oyun oynayan, maçlar izleyen Tangocu 16 Nisan'daki programında Independiente ile Racing arasındaki derbi mücadelesini izleyenler önünde takip etti. Hakemin Racing'e vermiş olduğu penaltı sonrasında çılgına dönen Agüero, ""Nasıl olur! Bu s"ktiğimin hakemin adı ne? Yael Falcon Perez. Beni dinle Yael Falcon, bu hakem tam bir felaket... Penaltı dediğin şey dışarıda başlar ve içeride biter. Gerçek şu ki bu bu son derece salakça bir karar!" sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı

'ALINAN TEHDİTLER VE İŞARET FİŞEKLERİ KABUL EDİLEMEZ'

İspanyol basınının yüksek tirajlı gazetelerinden AS, yıldız oyuncuya Sporda Şiddeti Önleme Kurumu tarafından soruşturma açıldığını belirtti. Başkan Eduardo Aparicio da, "Uluslararası düzeyde Independiente taraftarı olarak tanınan eski futbolcu Sergio Leonel Aguero'nun söz konusu maçta hakem Yael Falcon Perez'e ilişkin yaptığı misafir kulüp lehine bir penaltıya yol açan tartışmalı kararına olan hakaretleri basına yansıdı. Yönlendiren makama yönelik saldırgan ve küçük düşürücü yorumlarının, spor güvenliğine ilişkin mevcut düzenlemelere açıkça aykırı olduğunu ve şiddeti kışkırtmak olarak yorumlanabileceğini belirtmek gerekir. Hakem Yael Falcon Perez ve ailesi tarafından alınan tehditler ve annesinin evinin yakınlarında patlayan işaret fişekleri kesinlikle kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Sergio Agüeronun başı dertte Eski futbolcuya soruşturma açıldı

 

Yazarlar