Galatasaray Serie A'dan Galatasaray'a genç yıldız! Avrupa devlerini peşine taktı

Serie A'dan Galatasaray'a genç yıldız! Avrupa devlerini peşine taktı

01.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Son olarak İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılı kulüp, bu kez de Serie A ekibinin genç yıldızına kancayı taktı. Alınan haberde genç oyuncu için transfer rekabetine Avrupa devlerinin yanına Galatasaray'da girdiği öğrenildi.

Serie Adan Galatasaraya genç yıldız Avrupa devlerini peşine taktı

Bu sezon ligde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, gelecek sezon transfer planlaması için düğmeye bastı. Bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Serie A ekibinin genç futbolcusu, Avrupa devlerini peşine taktı. Bunun yanında transfer yarışına Galatasaray'ın da katıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO ÖDEDİ

Sarı-kırmızılılar ara transfer döneminde Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo transferi için Roma'ya 15 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

GELECEK VE GİDECEKLER BÜYÜK MERAK KONUSU

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarında oldukça titiz davranıyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de yer almak isteyen sarı-kırmızılılarda Erden Timur da hedeflerinin büyük olduğunu ifade etmişti. Şampiyon olduktan sonra güçlü bir kadro yapılanması ile ön eleme etaplarını da geçmek isteyen Aslan'da ayrılacak isimler de taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Serie Adan Galatasaraya genç yıldız Avrupa devlerini peşine taktı

GELECEĞE DÖNÜK HAMLELER

Haberin Devamı

Galatasaray'da bu transferlerin yanı sıra geleceğe dönük hamleler de geldi. Sarı-kırmızılılar, Rapid Wien'den Yusuf Demir'i transfer etti. 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için 6 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-kırmızılılarda geleceğe dönük bir diğer hamle Mathias Ross oldu. 21 yaşındaki Danimarkalı stoperin bonservisi 1 milyon 750 bin euro karşılığında alındı. Altay'da gösterdiği performansla dikkat çeken Kazımcan Karataş da sarı-kırmızılılarla anlaşma sağladı.

RASMUS HOJLUND REKABETİ

İtalyan basınında yer alan habere göre Danimarkalı forvet Rasmus Hojlund için transfer rekabetine Galatasaray'ın da dahil olduğu öğrenildi. Aralarında Bayern Münih, Manchester United, Newcastle ve Arsenal'in de bulunduğu çok sayıda Avrupa kulübünün kıyasıya rekabetine rağmen Galatasaray bu transfer de iddialı olduğu öğrenildi.

Serie Adan Galatasaraya genç yıldız Avrupa devlerini peşine taktı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Serie A ekiplerinden Atalanta'nın 2003 doğumlu futbolcusu Rasmus Hojlund, bu sezon İtalya temsilcisi ile 33 resmi maçta süre aldı. Söz konusu maçlarda 14 kez rakip fileleri sarsan Hojlund, bunun yanında takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

RASMUS HOJLUND KİMDİR?

4 Şubat 2003 tarihinde Kopenhag'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Boldklubben af 1893 Youth altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Bröndby IF, Holbaek ve Kopenhag formaları giydi. 28 Ocak 2022 tarihinde FC Kopenhag'dan Avusturya temsilcisi Sturm Graz'a 1.8 milyon euro karşılığında transfer oldu. Burada iyi bir performansa imzasını atan Hojlund, 27 Ağustos 2022'de İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'ya 17.2 milyon euro bonservis bedeliyle gitti.

Haberin Devamı

Serie Adan Galatasaraya genç yıldız Avrupa devlerini peşine taktı