Skorer Servet Çetin: Galatasaray'da huzursuz değilim

Servet Çetin: Galatasaray'da huzursuz değilim

05.05.2011 - 17:02 | Son Güncellenme:

.

Servet Çetin: Galatasarayda huzursuz değilim

Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, antrenmanda genç futbolcu Cem Sultan ile aralarında yaşanan sertliğin abartıldığını söyledi.

CNR Dünya Ticaret Merkezi’nde devam eden endüstriyel mutfak malzemeleri fuarını ziyaret eden Servet, burada basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Bugünkü antrenmanda genç futbolcu Cem Sultan ile aralarında yaşanan sert mücadeleye değinen Servet, "Cem Sultan ile antrenmanda yaşadığımız güzel bir mücadeleydi ama abartıldı. Antrenmanlarda böyle şeyler olmak zorunda. Olmazsa olmaz zaten. Cem de benim yeteneğini beğendiğim bir arkadaşım. Göreceksiniz Galatasaray’a uzun süre hizmet edecek kaliteli bir futbolcu. Bu hafta forma şansı da bulabilir. İnşallah onun için hayırlı olur. Genelde böyle antrenmanlar yapıyoruz ama çoğu zaman kapalı olduğun için göremiyorsunuz" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, takımın sezon boyunca kötü neticeler aldığını ve bunun da takımı olumsuz etkilediğini vurgulayarak, "Şu anda son 3 maçımız kaldı.

Maçlarımızı iyi şekilde geçirmemiz için, genç arkadaşlarımız da aramıza katıldı.

Onlar da forma almak, oynayabilmek için çok hırslılar. O yüzden böyle çekişmeli antrenmanların olması normal. Biraz geç kalınmış mücadeleci antrenmanlar bunlar ama yine de seneye hazırlık" ifadesini kullandı.

"BEN BURADA GAYET MUTLUYUM"

Haberin Devamı

Yurt dışı hedefiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Servet, "Yurt dışının hedeflerimden birisi olduğunu söyledim hep. Her Türk futbolcusu gibi benim de hedeflerimden biri. Ben Galatasaray’da huzursuz değilim kesinlikle.

Gitmek istediğim dönemde de böyleydi. Ben burada gayet mutluyum. Sadece bir hedefim olduğu için yurt dışını istiyorum. Şu anda böyle bir şey yok. Zaten kulübümüz oldukça karışık. Her şey iyice şekillensin, her şey belirlensin, ondan sonra sadece ben, değil tüm arkadaşlarımız ne yapacağız diye oturup değerlendireceğiz" yanıtını verdi.

"BUNDAN KÖTÜSÜ OLMAZ"

Servet, tarihinin en sıkıntılı sezonunu geçiren Galatasaray için yeni sezonun daha iyi geçmesini temenni etti. Servet, "Kötü gidildiğinde sadece biz futbolcular değil, camia da yıpranıyor. Kocaman Galatasaray Kulübü. En başta yıpranan bizleriz ama biz kötü olduğumuzda camia da etkilenip, yıpranıyor. Bunu yaşatmak istemezdik ancak zaman zaman böyle şeyler olabiliyor. İnşallah bir daha böyle olmaz, zaten bundan kötüsü de olmaz" dedi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Haberin Devamı

Ligin sonuna yaklaşıldığı haftalarda şampiyonluk yarışıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine de Servet, şunları kaydetti: "Fenerbahçe bu haftaki Kardemir Karabükspor maçını da puan kaybı yaşamadan atlatırsa, çok büyük avantaj sağlar. Ama Kardemir Karabükspor da sezon başından beri sergilediği mücadeleyi gösterirse, Fenrebahçe’den puan alabilir. O zaman da kozlar Trabzonspor’un eline geçer. Bu maç hem Fenerbahçe için hem de Trabzonspor için çok önemli bence."