Beşiktaş Sinan Engin'den Şenol Güneş paylaşımı!

Sinan Engin'den Şenol Güneş paylaşımı!

26.10.2022 - 18:29 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yollar ayrıldı. Fesih için Fransız teknik adam ile anlaşma sağlanırken gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Sinan Engin'den konuyla ilgili paylaşım geldi.

Sinan Enginden Şenol Güneş paylaşımı

Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Beşiktaş, Süper Lig’in 12. haftasında pazar günü Vodafone Park’ta Ümraniyespor’la karşılaşacak. Siyah-beyazlı takımda gündem ise yeni teknik direktör. Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Beşiktaş, Süper Lig’in 12. haftasında pazar günü Vodafone Park’ta Ümraniyespor’la karşılaşacak.

Haberin Devamı

TAM TERCÜME YAPILMADI
Beşiktaş’ta Atakaş Hatayspor yenilgisinin ardından Wout Weghorst ve kaptan Josef de Souza yayıncı kuruluşa canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Josef’in, “Aynaya bakıp, kendimizden utanmalıyız” sözleri ekrana yansırken, Weghorst’un Teknik Direktör Valerien Ismael’e sistem ve oyun üzerinden gönderme yapan ifadeleri ise tercüme edilmedi. Kulüp tercümanının, Hollandalı golcünün maçtaki oyuna dair eleştirel sözlerini tam olarak çevirmemesi dikkat çekti.

‘100 METRE BÜYÜK GELDİ’
Weghorst’un açıklamasının tam tercümesi şöyle: “Gerçekten üzgünüz. Beşiktaş’ın standardı bu olmamalı. Kendimizi oyunda daha çok göstermeliyiz. İlk yarı bitmeden oyun olarak düştük. İkinci yarıda da düşüşümüz devam etti. İkinci yarı saha 100 metre daha büyük geldi gözüme. Çok tahmin edilebilir bir oyunumuz var, ağır oynuyoruz. Tempomuz düşük, yaratıcı oyun aksiyonlarının eksikliğini de yaşıyoruz. Final paslarını yapamıyoruz. Gol yeme sorunumuzu da bitirmeliyiz.”

Haberin Devamı

SERT ELEŞTİRİLER KIZDIRDI
Beşiktaş’ta son dönemde Teknik Direktör Valerien Ismael ile oyuncular arasındaki bağlar tamamen koptu. Atakaş Hatayspor yenilgisinin ardından, “Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Ben hoca olarak kendi sorumluluğumu alıyorum. Bazı futbolcularımızın da Beşiktaş’ta oynamanın ne demek olduğunu daha iyi anlaması lazım” diyen Ismael, isim vermeden oyuncularını eleştirmişti. Fransız hocanın bu sözleri futbolcuların tepkisini çekti.

1.72 PUAN ORTALAMASI TUTTURDU
Siyah-beyazlı ekibin başında 18 maça çıkan Valerien Ismael bu maçlarda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu sezon son 6 lig sınavında sadece 1 galibiyet alabilen Fransız teknik adam, 1.72 puan ortalaması tutturdu.

ANTRENMANDA YER ALMADI
Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Valerien Ismael, siyah-beyazlıların akşam antrenmanında yer almadı.

Sinan Enginden Şenol Güneş paylaşımı

SİNAN ENGİN'DEN GÜNEŞ PAYLAŞIMI
Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adaylarından öne çıkan 2 isim Sergen Yalçın ve Şenol Güneş oldu. Beşiktaş'ta bir dönem yöneticilik de yapan Engin, sosyal medya hesabından Şenol Güneş ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı ve, "Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÜMRANİYESPOR MAÇINA SERDAR TOPRAKTEPE İLE HAZIRLANACAK
Ümraniyespor'u konuk edecek olan Beşiktaş, akşam idmanını Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirecek. Beşiktaş U19 Takım antrenörü Serdar Topraktepe, Beşiktaş'ın akşam idmanında takımın başında yer alacak.