Voleybol Sırbistan'ın yıldızı Tijana Boskovic gözyaşlarına boğuldu! 'Türkiye harikaydı'

Sırbistan'ın yıldızı Tijana Boskovic gözyaşlarına boğuldu! 'Türkiye harikaydı'

04.09.2023 - 09:32 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları düelloya sahne olan finalde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu oldu. Sırbistan'da 37 sayıyla oynayan Boskovic yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, güçlü rakibi Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü oldu. Milletler Ligi'nde de mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Türkiye'nin gururu oldu. Ay-yıldızlı ekibimizde tam 41 sayıyla oynayan Melissa Vargas anlamlı zaferde başrolü oynadı. Yıldız voleybolcu şampiyonanın MVP’si seçildi.

Haberin Devamı

BOSKOVIC 37 SAYIYLA OYNADI

Sırbistan Milli Takımı, dev final öncesinde en çok takımın yıldızı Tijana Boskovic'e güveniyordu. Takımın üst üste son iki dünya şampiyonluğunda MVP ödülü alarak iki kez dünyanın en iyi voleybolcusu olarak taçlandırılan Eczacıbaşı'nın yıldız oyuncusu, bu karşılaşmada da takımı için elinden geleni yaptı, 37 sayı kaydetmesine rağmen sonucu değiştiremedi.

FİNAL ÖNCESİ 'POZİTİF ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ VAR' DEMİŞTİ

Yıldız oyuncu final öncesi yaptığı açıklamada "Türkiye harika bir takım, bence unutulmayacak bir yaz yaşıyorlar. Milletler Ligi'ni kazandılar, şimdi de büyük bir turnuvanın finalindeler. Özellikle önemli maçlarda onlara karşı pozitif bir üstünlüğümüz var, dolayısıyla 2019 yılını tekrarlayacağımız inancındayım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Sırbistanın yıldızı Tijana Boskovic gözyaşlarına boğuldu Türkiye harikaydı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Karşılaşmanın ardından büyük üzüntü yaşayan yıldız isim, gözyaşlarına hakim olamadı. Podyumda madalyayı alırken kendini tutmayı başarsa da daha sonra röportaj verdiği sırada duyguları galip geldi ve 26 yaşındaki voleybolcu ağlamaktan kendini alamadı.

'HAYAL KIRIKLIĞI VE ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ'

Tijana Boskovic "Sadece sahadan uzaklaşmayı bekledim. Duygularımı herkesin önünde göstermeyi sevmem ama şu an benden daha güçlüler" dedi. Boskovic şöyle devam etti: "Hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyiz. Birkaç gün içerisinde biraz yatışacağını ve son noktaya kadar mücadele ettiğimiz için gurur duyacağımızı düşünüyorum.

Sırbistanın yıldızı Tijana Boskovic gözyaşlarına boğuldu Türkiye harikaydı

'TÜRKİYE HARİKAYDI'

Gerçekten elimizden gelenin en iyisini yaptık, son ana kadar pes etmedik. Bu turnuvada yaptığımız her şeyden gurur duyduğumu söyleyebilirim. Son ana kadar savaştık. Rakibi tebrik etmeliyim, harikaydılar. Her yerde gölgeleri vardı. Burada Brüksel'de bulunan taraftarlarımızın yanı sıra Sırbistan'daki taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum."

 

 

 

Yazarlar