Galatasaray Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi

Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi

29.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Aston Villa'dan Galatasaray'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuya Serie A temsilcisinin kanca attığı aktarıldı.

Nicolo Zanioloya dev talip Kiralama formülü ile transfer hamlesi

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Aston Villa'ya gönderdiği Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. İtalyan basını, tecrübeli hücum oyuncusuna ülkesinden talip çıktığını yazdı.

Haberin Devamı

La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Aston Villa'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun satın alma opsiyonunu kullanmama ihtimaline kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi. Nicolo Zaniolo'nun sezon sonunda yeniden İtalya'ya dönmesinin ihtimal dahilinde olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcu için 20 milyon euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu aktarıldı. Nicolo Zaniolo'ya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın talip olduğu kaydedildi. Tecrübeli futbolcu için istenen bonservis bedelinin Fiorentina tarafından çok bulunduğu ve kiralık olarak bir hamle yapılmasının beklendiği vurgulandı.

Nicolo Zaniolo için Fiorentina dışında İtalya'dan çok sayıda kulübün ilgi duyduğu belirtildi. Yıldız futbolcuya ilgisini en çok belli eden kulübün Fiorentina olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

3 GOL SEVİNCİ YAŞADI

24 yaşındaki on numara sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandığı Aston Villa'da 31 müsabakada forma şansı buldu. Nicolo Zaniolo bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Aston Villa'nın 5 milyon euro karşılığında kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Genoa altyapısında futbola başlayan Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı, Entella altyapısı, Inter altyapısı ve Roma'da oynadı. Galatasaray, 15 milyon euro karşılığında Nicolo Zaniolo'yu renklerine bağladı.

24 yaşındaki on numara, İtalya Milli Takımı'nda 19 karşılaşmada süre aldı. Yıldız futbolcu bu müsabakalarda 2 gol attı. Nicolo Zaniolo'nun bir sonraki satışından elde edilecek kardan Galatasaray, Roma'ya yüzde 20 pay verecek.