Beşiktaş SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam!

SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam!

07.03.2024 - 08:24 | Son Güncellenme:

Performansı ve davranışlarıyla taraftarın tepkisine maruz kalan siyah-beyazlı futbolcunun "İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" şeklinde konuştuğu, bunun üzerine Samet Aybaba'nın harekete geçtiği öğrenildi.

SON DAKİKA | Beşiktaşın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanan derbide Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta sezon sonu birçok futbolcuyla yollar ayrılacak. Bu sezon iyi bir sezon geçiremeyen ve taraftarın protestosuna maruz kalan yıldız futbolcu isyan etti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SEMİH'İN GÖREV ALDIĞI POZİSYONA SCOUT ELEŞTİRİSİ

Arsenal, Tottenham, Aston Villa, Lille, Leipzig, Leverkusen ve Lyon’a bağlı scoutlar, G.Saray derbisinde statta izledikleri Beşiktaşlı golcünün santrfor pozisyonu yerine sol kanatta oynatılmasına eleştiri getirdi. Yabancı scoutların, golcü futbolcunun merkez santrfor pozisyonunda oynarken çok daha faydalı olduğuna vurgu yaptıkları aktarıldı.

ABOUBAKAR'DAN AYRILIK SİNYALİ

Siyah-beyazlı taraftarlar Galatasaray derbisinde oyuna sonradan giren Vincent Aboubakar'ı ıslıkladı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

SON DAKİKA | Beşiktaşın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam

ARKADAŞLARINA DERT YANDI: İSTENMEDİĞİM YERDE KALMAM

Derbide protesto edilen Kamerunlu yıldız, takım arkadaşlarına dert yandı. Vincent Aboubakar, “Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım” şeklinde dert yandı.

Haberin Devamı

AYBABA MORAL VERDİ

Tecrübeli futbolcunun bu sözlerinden, Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba da haberdar oldu. Bu sözlerin ardından Aboubakar’la bir görüşme yapan Aybaba, deneyimli isme, “Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek” diyerek moral verip yol gösterdi.

 

Yazarlar