Beşiktaş Beşiktaş'ta Santos'tan neşter! 5 futbolcunun üstünü çizdi

Beşiktaş'ta Santos'tan neşter! 5 futbolcunun üstünü çizdi

16.02.2024 - 10:04 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun planlaması şimdiden yapılıyor. Teknik direktör Fernando Santos'un 5 oyuncunun biletini kestiği öğrenildi.

Beşiktaşta Santostan neşter 5 futbolcunun üstünü çizdi

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta operasyon başladı.  Ernest Muçi ve Al-Musrati transferiyle gelecek sezon için iddialı olduğunu gösteren Beşiktaş kadrosunda ciddi bir yapılanmaya gidecek. Siyah-beyazlı takımda 5 futbolcunun bileti kesildi.

Haberin Devamı

SANTOS KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’un planlamasında yer almayan söz konusu isimler, büyük bir mucize olmaz ise gelecek sezon siyah- beyazlı formayı giymeyecek.

CENK 1.5 MİLYON EURO İSTEDİ

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan ve eleştirilere hedef olan Cenk Tosun, yönetimden büyük bir zam talebinde bulundu. Şu anda 18 milyon TL kazanan 32 yaşındaki futbolcu, 1.5 milyon euro talep etti.

Beşiktaşta Santostan neşter 5 futbolcunun üstünü çizdi

SALİH 45 MİLYON TL TALEP ETTİ

9 milyon TL alan Salih Uçan ise yeni sözleşmesi kapsamında bu rakamın 45 milyon TL’ye yükseltilmesini istedi. Beşiktaş Yönetimi, Santos’un kadro planlamasında yer almayan iki futbolcunun da teklifini reddetti.

Ayrıca Cenk’in, bu gelişmeler üzerine kendisine ABD’den takım baktığı öğrenildi. Diğer yandan Rachid Ghezzal ile de yolların kesin olarak ayrılacağı gelen haberler arasında. Siyah-beyazlılar, Umut Meraş'la da yola devam etmeme kararı aldı. 4 futbolcunun da kontratı, normal şartlar altında sezon sonunda bitiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Santostan neşter 5 futbolcunun üstünü çizdi

EMRECAN UZUN DA YOLCU

2022 Temmuz’da 2 milyon euro bedel ile İstanbulspor’dan gelen, sonrasında Antalyaspor’a kiralanan Emrecan Uzunhan, Siyah-beyazlı ekipte bir türlü bekleneni veremedi. Genç futbolcu için yaz döneminde yapılacak teklifler değerlendirilecek. Ara transfer döneminde Svensson, Worrall, Muci ve Al Musrati’yi kadrosuna katan Beşiktaş, gelecek sezonun planlaması için de çalışmalarını sürdürüyor. Futbol genel direktörü Samet Aybaba, potansiyelli isimleri Beşiktaş’a kazandırabilmek adına oyuncu arıyor. Aybaba’nın, son olarak Norveç’te oyuncu izlediği bilgisine ulaşıldı.

 

 

 

 

Yazarlar