Galatasaray Cedric Bakambu'dan Galatasaray'a veda mesajı! 'Daha çok oynamak isterdim'

Cedric Bakambu'dan Galatasaray'a veda mesajı! 'Daha çok oynamak isterdim'

15.02.2024 - 18:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrılarak Real Betis'e imza atan Cedric Bakambu, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Cedric Bakambudan Galatasaraya veda mesajı Daha çok oynamak isterdim

Avrupa'da transfer döneminin son saatlerinde La Liga ekiplerinden Real Betis'in yolunu tutan Cedric Bakambu, Galatasaray'a veda etti. Demokratik Kongolu santrfor, sarı-kırmızılılara veda mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesapları üzerinden Galatasaray'a veda eden Cedric Bakambu, "Teşekkür ederim Galatasaray! Taraftarlara, personele, takım arkadaşlarıma... Bana her zaman iyi davrandınız ve sevgi gösterdiniz. Daha fazlasını yapmak, daha çok oynamak ve sizi gururlandırmak isterdim. Galatasaray'daki zamanlarımı sevgiyle hatırlayacağım" açıklamasını yaptı.

Cedric Bakambu sezon başında transfer olduğu Galatasaray'da 16 maça çıktı. Demokratik Kongolu forvet bu süreçte 2 kez ağları sarstı. Cedric Bakambu aynı süreçte 1 asist üretti.

Galatasaray'ın sezon başında 700 bin euro bedelle renklerine bağladığı Cedric Bakambu, 5 milyon euro karşılığında Real Betis'e imza attı. Demokratik Kongolu futbolcu için yapılan anlaşmada 5 milyon 50 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Real Betis Başkanı Angel Haro, Cedric Bakambu'nun maliyetiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Cedric Bakambu'nun maaşı, onun için ödediğimiz bonservis bedeline dahil."

Cedric Bakambu'nun Real Betis ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 32 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

Cedric Bakambu, Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 53 karşılaşmada süre aldı. Yıldız futbolcu bu süreçte 16 gol sevinci yaşadı.