Dünyadan Futbol SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

22.02.2024 - 12:38 | Son Güncellenme:

Barcelona, Juventus ve PSG gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı eski oyuncu, cinsel saldırı suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

İspanya'nın Barcelona kentinde 30 Aralık 2022'de bir eğlence merkezinde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 1 yılı aşkın süredir tutuklu olan Dani Alves, 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Haberin Devamı

Savcılık tarafından 12 yıl hapsi istenen Brezilyalı oyuncuya 150 bin dolar para ve 4.5 yıl hapis cezası verildi. Ayrıca Alves hapis cezasının ardından 5 yıl süreyle denetimli serbestlik cezası aldı. Alves ve avukatı, davadan beraatini talep etmiş ve 1 yıl hapis cezasının yanında 50 bin euro kefalet ödeme teklifinde bulunmuştu.

Mahkemenin bu kararı nihai olmazken, Alves'in önce Katalonya Adalet Yüksek Mahkemesi'ne, daha sonra da İspanya Yüksek Mahkemesi'ne itiraz hakkı bulunuyor.

UNAM SÖZLEŞMESİNİ FESHETMİŞTİ 

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

 

 

 

 

Yazarlar