Turkish Airlines Euroleague Son dakika: Ergin Ataman'dan maç sonu alkışlanacak hareket! Micic açıkladı: Birbirimizi kıskanmıyoruz

Son dakika: Ergin Ataman'dan maç sonu alkışlanacak hareket! Micic açıkladı: Birbirimizi kıskanmıyoruz

19.05.2022 - 21:32 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague Final Four'da temsilcimiz Anadolu Efes, Yunan ekibi Olympiakos'u 77-74 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte son şampiyon Anadolu Efes üst üste üçüncü kez finale kaldı. Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın maç sonu hareketi dikkat çekti. Lacivert-beyazlılarda son topu kullanan Vasilije Micic'in açıklamaları da geceye damga vurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Ergin Atamandan maç sonu alkışlanacak hareket Micic açıkladı: Birbirimizi kıskanmıyoruz

Temsilcimiz Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague Final Four'da Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar bitime 0.2 saniye kala bulduğu basketle rakibini 77-74 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz Anadolu Efes, üst üste üçüncü kez Euroleague'de finale kaldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SON TOP MİCİC ÜZERİNDEN OYNANDI

74-74'lük eşitlikle girilen son hücum öncesi Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman mola aldı. Ergin Ataman, son topu Vasilije Micic üzerinden kullanmak istedi. Anadolu Efes son hücumu 'yumruk' adını verdiği set üzerinden oynadı.

MİCİC, SIRBİSTAN'DA FİNALİ GETİRDİ

Anadolu Efes'te topla buluşan Vasilije Micic topu oldukça uzakta aldı. Son saniyeye kadar bekleyen Sırp basketbolcu, 0.2 saniye kala çemberi gördü ve muhteşem bir üçlük gönderdi. Vasilije Micic'in üçlüğü sonrası büyük bir sevinç yaşandı. Anadolu Efes oyuncuları ve benchin sevincine hakemin süre kararı damga vurdu. Oyuncular sevindikten sonra 0.2 saniyelik süre oynandı. Olympiakos'un kullandığı son top çemberle buluşmadan maç bitti. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki finale Anadolu Efes'i taşıyan isim Sırp yıldız Vasilije Micic oldu.

Haberin Devamı

Son dakika: Ergin Atamandan maç sonu alkışlanacak hareket Micic açıkladı: Birbirimizi kıskanmıyoruz

'KUSURA BAKMAYIN' İŞARETİ

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman kazanılan maçın ardından Olympiakos tribünlerine döndü. Tecrübeli çalıştırıcı, Yunan taraftarlara 'Kusura bakmayın' işaretinde bulundu. Olympiakos taraftarları, Ergin Ataman ve öğrencilerini alkışladı.

İŞTE MİCİC'İN FİNALE TAŞIYAN BASKETİ

'YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA' TEZAHÜRATI

Tribünde yer alan Türk taraftarlar, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da kazanılan maçın ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' tezahüratlarında bulundu.

Son dakika: Ergin Atamandan maç sonu alkışlanacak hareket Micic açıkladı: Birbirimizi kıskanmıyoruz

'BİRBİRİMİZİ KISKANMIYORUZ'

Anadolu Efes'i finale taşıyan Vasilije Micic maçın ardından açıklamalarda bulundu. Son saniye üçlüğü ile Anadolu Efes'e finali getiren yıldız isim, "Normal sezondaki maç gibiydi. Önceki şutları kaçırdım ama bu şutu sonunda attım. Şut girdi. Biz Shane ile birbirimizi kıskanmıyoruz. Bu şutu kimin attığının önemi yok" dedi.

Vasilije Micic müsabaka sonrasında basın toplantısına da katıldı. Sırp basketbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Son topu elime aldığımda bir şeyler yapmam gerektiğini hissettim. Çok mutluyum. Kaçırdığım şutların ardından enerjim çok düştü. Eğer yapamıyorsan kötü bir karakterin vardır. Şutlar kaçırdım ama sonunda isabeti buldum. Hep sakin kaldım. Bu şehirde evimde hissediyorum, bu şehirdeki çocukları mutlu ettiysem mutluyum. Ben Sırbistan'da büyüdüm. Olympiakos ve Fenerbahçe taraftarlarını çocukluğumdan beri duyuyordum. Bu atmosferlere alışkınım."

Haberin Devamı

Son dakika: Ergin Atamandan maç sonu alkışlanacak hareket Micic açıkladı: Birbirimizi kıskanmıyoruz

'MEMLEKETİNDE KRİTİK ŞUT ATTI'

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Shane Larkin ise, "Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok zorlu bir maçtı, burada inanılmaz bir atmosfer vardı. Şurada duran 22 numaralı arkadaşım (Micic) memleketinde kritik şutu attı. Bundan daha iyi bir senaryo olamazdı. Yeniden finale çıktığımız için çok mutluyum. Bu akşam galibiyetin keyfini çıkarıp yarından itibaren finaldeki rakibimize odaklanacağız. Bir şampiyonluk daha kazanmaya çalışacağız" dedi.

AC Milan taraftarlarından inanılmaz koreografi