Beşiktaş Eric Bailly, Beşiktaş'tan ayrılık sebebini açıkladı! 'Karmaşık bir dönemden geçiyordum'

Eric Bailly, Beşiktaş'tan ayrılık sebebini açıkladı! 'Karmaşık bir dönemden geçiyordum'

14.03.2024 - 18:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı ardından ara transfer döneminde sözleşmesini feshettiği Eric Bailly suskunluğunu bozdu. Tecrübeli stoper, siyah-beyazlı takımdan ayrılık sürecini anlattı.

Eric Bailly, Beşiktaştan ayrılık sebebini açıkladı Karmaşık bir dönemden geçiyordum

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın sezon başında renklerine bağladığı ancak istenilen performansı alamadığı Eric Bailly, ara transferde sözleşmesini feshederek kulüpten ayrılmıştı. Tecrübeli savunmacı, Beşiktaş'tan ayrıldıktan saatler sonra La Liga ekibi Villarreal ile sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Eric Bailly, Beşiktaş'tan ayrılık süreci hakkında konuştu. Afrika Uluslar Kupası'nda yer almamasının Beşiktaş'ta göstediği performanstan kaynaklı olmadığını belirten yıldız futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş ile karmaşık bir dönemden geçiyordum. Küçük bir sakatlık geçirdim. İyi bir karar verdik ve geleceğe hazırlanmak için kulüp değiştirdim."

29 yaşındaki savunmacı, Beşiktaş'ta 8 maça çıktı ve toplam 537 dakika sahada kaldı. Eric Bailly, siyah-beyazlılarda yaşadığı sık sakatlık problemleriyle ön plana çıktı.

29 yaşındaki savunmacının Villarreal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Eric Bailly'nin güncel piyasa değeri 3 milyon 400 bin euro. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 49 maça çıkan Eric Bailly, 2 gol atma başarısı gösterdi.