Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Menajerine 'kulüp bul' talimatı

Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Menajerine 'kulüp bul' talimatı

04.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı başarılı futbolcuyla yollarını ayırmak istediği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli savunmacıya kendisine kulüp bulmasını ilettiği aktarıldı.

Fenerbahçede ayrılık kararı Menajerine kulüp bul talimatı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de Süper Lig ve Konferans Ligi'nde hedeflenen başarılara ulaşılması için çalışmalar devam ederken flaş bir hamle geldiği iddia edildi. Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic hamleleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertlilerin, tecrübeli savunmacıyla vedalaşmaya hazırlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde yaşadığı sakatlık sonrası şans bulamayan tecrübeli futbolcuya bu kararın iletildiği öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Luan Peres ile yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-lacivertlilerin, 29 yaşındaki stoperin menajeriyle görüştüğü kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Luan Peres'in menajeriyle yaptığı görüşmede ayrılık kararını bildirdiği ve kulüp bulmasını ilettiği vurgulandı. Brezilyalı savunmacının yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun ilk yarısında lisansının çıkarılmadığı hatırlatıldı.

Luan Peres bu sezon başında UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3 maça çıktı ve 270 dakika sahada kaldı. Brezilyalı stoper yaşadığı sakatlık sonrası henüz sahalara geri dönemedi.

Luan Peres'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Portuguesa altyapısında futbola başlayan Luan Peres daha sonra Santa Cruz, Red Bull Bragantino, Ituano, Ponte Preta, Fluminense, Club Brugge, Santos ve Marsilya'da oynadı. Fenerabhçe, 2022-2023 sezonu başında Luan Peres için 5 milyon 230 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar