Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ryan Kent gerçekleri ortaya çıktı! İşte ayrılıkların perde arkası

Fenerbahçe'de Ryan Kent gerçekleri ortaya çıktı! İşte ayrılıkların perde arkası

04.02.2024 - 13:48 | Son Güncellenme:

Antalyaspor engelini de aşarak şampiyonluk yarışına emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Lazio'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Ryan Kent'in durumuna değinen Senad Ok, ayrılıkların perde arkasını da açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın heyecan dolu zirve yarışı tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe zorlu geçmesi beklenen Antalyaspor deplasmanında Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin golleriyle 3 puana uzandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekip şampiyonluk yarışına emin adımlarla devam ederken  Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi.

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Fenerbahçe'deki ayrılıkların perde arkasını açıkladı. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

SAVUNMA KARARI

"Olağanüstü bir şey olmadığı sürece savunma ikilisi Çağlar ve Djiku olacak. Ben Bonucci'yi ilk sıraya yazarım ama hocanın tercihi Djiku oldu. Djiku daha hızlı ve çabuk bir oyuncu Bonucci'ye göre bu nedenle tercih etti. Çağlar'a büyük ihtimalle oynayacağına yönelik his verilmiştir. Çok istekli ve konsantre gördüm."

Fenerbahçede Ryan Kent gerçekleri ortaya çıktı İşte ayrılıkların perde arkası

FENERBAHÇE'NİN KADRO KALİTESİ

"Taktiksel olarak İsmail Kartal'ı eleştirdiğim tek maç Galatasaray'dı. Fenerbahçe dün yine kalitesiyle kazandı. Cengiz'in golünü Türkiye'de atacak kaç oyuncu var. Bu kadar puan toplanmasının asıl sebebi Fenerbahçe'nin kadro kalitesidir."

Haberin Devamı

'TEK BEKLENTİ SERDAR DURSUN'

"Transferde Serdar Dursun dışında bir beklenti yok. Daha çok kulübeye yönelik bir transfer olacak."

'LİNCOLN GİTTİ'

"Lincoln gitti zaten. Hoca tutmak istiyordu ama gönderilmek istenen asıl oyuncular gitmedi. Zajc ve Kent teklifleri kabul etmeyince piyango Lincoln'e vurdu. Kontenjanı boşaltması gerekiyordu Fenerbahçe'nin. Crespo da Kent ve Zajc gitseydi belki kalabilirdi. Esas gönderilmek istenen Kent ve Zajc'tı."

'KENT DAHİL OYUNCULARIN ALACAĞI YOK'

"Oyuncuların maaşı günü gününe ödeniyor. Kent olayından sonra bir kez daha sordum. Kent dahil hiçbir oyuncunun alacağı yoktur denildi. Başkan bu konuda çok hassas."

Fenerbahçede Ryan Kent gerçekleri ortaya çıktı İşte ayrılıkların perde arkası

'KENT İNATLAŞMAYA ÇEVİRDİ'

"Kent'in transferinin iptal olmasına kimse anlam veremiyor. Her şey tamamdı ve maaş olarak bir kaybı olmayacaktı. Kent'in inatlaşmaya çevirdiği düşünülüyor. 'Beni aldınız oynatmadınız' şeklinde. İyi bir oyuncu kaybedilmemesi gerektiğini düşünüyorum."

"Emre Mor ve Umut Nayir oynamak istediği için gitmek istediler."

'CENGİZ 15 MİLYON EUROYU ÇIKARDI'

15 milyon euroyu Cengiz çıkardı bence. Samsunspor, Kayserispor, İtsnabulspor, Ankatagücü ve dünkü maç doğrudan 15 puan.

Haberin Devamı

'BATSHUAYİ'YE GÜVENEMEZSİN'

"Dzeko ve Batshuayi tartışmasını bırakalım. Batshuayi'ye güvenemezsin. birinci golcü olarak. Dzeko gol atmasa bile takım arkadaşlarına katkı sağlıyor."

Yazarlar