Fenerbahçe Bartuğ Elmaz'a Süper Lig'den talip çıktı! Transfer görüşmesi yapıldı

Bartuğ Elmaz'a Süper Lig'den talip çıktı! Transfer görüşmesi yapıldı

20.01.2024 - 18:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Bartuğ Elmaz'a Süper Lig ekibinin talip olduğu iddia edildi. Bartuğ Elmaz için görüşmelerin başladığı aktarıldı.

Bartuğ Elmaza Süper Ligden talip çıktı Transfer görüşmesi yapıldı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Bartuğ Elmaz ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin sezon başında renklerine bağladığı genç oyuncuya Süper Lig'den talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sports Digitale'in haberine göre; Sivasspor, Fenerbahçe forması giyen Bartuğ Elmaz'ı transfer etmek için harekete geçti. Kırmızı-beyazlıların, genç futbolcunun kiralık transferi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

Sakaryaspor'un da istediği Bartuğ Elmaz'a Süper Lig'den başka takımların da talip olduğu vurgulandı. Sivasspor'un transferde Fenerbahçe'nin kararını beklediği belirtildi.

Bartuğ Elmaza Süper Ligden talip çıktı Transfer görüşmesi yapıldı

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Bartuğ Elmaz, 8 maçta oynadı. 20 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 1 asist üretti ve toplam 126 dakika sahada kaldı.

Bartuğ Elmaz'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 20 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 800 bin euro.

Haberin Devamı

Galatasaray altyapısında yetişen Bartuğ Elmaz daha sonra Marsilya'nın yolunu tuttu. Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz için sezon başında Marsilya'ya 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

20 yaşındaki orta saha, U-21 Mİlli Takımı'nda 7 maça çıktı.