Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Galatasaray planını belirledi! Süper Kupa'da Fred kozu

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Galatasaray planını belirledi! Süper Kupa'da Fred kozu

27.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe cephesi, Suudi Arabistan'daki finalin lige göre çok farklı geçeceğini düşünüyor. İsmail Kartal Galatasaray'ın pazar gecesine oranla daha fazla geniş alan bırakacağına inanıyor

Fenerbahçede İsmail Kartal, Galatasaray planını belirledi Süper Kupada Fred kozu

Kadıköy'de rakip şaşırttı
Fenerbahçe'de herkes cuma günü Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının ligden farklı olacağını tahmin ediyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da maç sonrasında yaptığı "Lig uzun bir maraton. Daha birçok sürpriz yaşanacaktır. Ama kupa tek maçta bitecek. Bu yüzden o maçın finali farklı olacak" açıklamasıyla bu düşünceyi desteklemişti. Teknik heyet ezeli rakiplerinin Kadıköy'de kendilerine farklı bir strateji uyguladığını belirtti. Daha önce önde baskıyı iyi yapan Cim-Bom, B.Münih ve M.United'a çok zorluk çıkarmıştı. Ama derbide böyle oynamadı.

Haberin Devamı

Riyad'da durum farklı olacak
Fakat Riyad'daki Süper Kupa finalinde oyun çok farklı gelişecek. Tek maç oynanacak ve kupayı kaldıran takım belli olacak. Fenerbahçe camiası Galatasaray'ın daha fazla risk almasını bekliyor. Bu da Fenerbahçe'nin kendi oyununu sahaya yansıtması için büyük bir avantaj sağlayacak. Sarı-lacivertli takım için en büyük artı ise Fred'in geri dönüşü... Fenerbahçe teknik heyeti, hem Fred'in takıma yeniden girmesi hem de Galatasaray'ın kendi oyununu oynayacak olması sebebiyle ligdeki derbiye göre daha fazla boş alan bulunacağını planlıyor.

Taktik prova
Sarı-lacivertliler, cuma günü Galatasaray ile oynayacağı 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda hücum varyasyonlarıyla süren idman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı.

Haberin Devamı

'Sessiz ve derinden götürmek istiyoruz'
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, katıldığı bir YouTube kanalı yayınında transfer çalışmaları için konuştu. Transfer konusunda kısa bir açıklama yapan Baki şu ifadeleri kullandı: "Başkandan futbol şubesindeki her isme herkes çalışıyor. İsmail hoca ile devamlı iletişim halindeyiz. Hocamız 1-2 transfer isterse herkesin haberi olur. Biz sessiz ve derinden bu işleri götürmeye çalışıyoruz."

Yazarlar